Gardumi ar
vasaras ogām
Cep konditorejas izstrādājumus ar vasaras ogām un cienā ar mājās gatavotiem gardumiem. Pīrāgs vai kūka ar svaigām, skābenām ogām ir lielisks gardums pēcpusdienas kafijas pauzē. Izmanto vasaras ogas un svini brīvdienas.
Kardamona dubļu kūka ar upeņu putām
Cepumi ar ievārījuma pildījumu
Vasaras kūka
Citronkūka ar aveņu musa tornīšiem
Ātrais musli un ogu deserts
Kūka no cepumiem ar ievārījumu
Rabarberu un zemeņu siera kūka
Bezē kūka
Ogu spilventiņi
Braunija pica
Vasarīgā siera kūka ar citroniem un plūmēm
Blondīnes ar ērkšķogu marmelādi
Vasarīgā svētku kūka
Džitterbags ar zemeņu un rabarberu pildījumu
Zemeņu siera kūka ar rabarberu želeju
Fragilité kūka ar melleņu un aveņu mērci
Bezē rulete ar rabarberu un zemeņu krēmu
Marcipāna un ērkšķogu bulciņas
Bezē rulete ar avenēm un persikiem
Vasaras kūka ar kazeņu krēmu un šokolādi
Zemeņu rulete ar lavandu
Melleņu sapnis
Zemeņu torte ar marakujas biezeni
Biskvīti ar aveņu krēmu
Groziņi ar vaniļas krēmu un svaigām ogām
Vasaras ogu kūka
Miniatūras krēmsiera kūciņas ar gaisīgu aveņu pildījumu
Rulete ar bezē krēmu un meža ogām
Vasaras torte
Melleņu kēkss
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Halloween
Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.
Rudens bagātība ķirbis
Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.
Āboli un bumbieri cepeškrāsnī
No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā. Bumbieru tarte ar kazas sieru vai ābolu pildījums virtuļiem ir tikai pāris no plašās recepšu kolekcijas, ko piedāvājam jūsu uzmanībai.
Iecienītie āboli
Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.
Burvīgā šokolāde
Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.
Meža veltes brūklenes
Brūklenes ir perfektas ogas, jo tās saglabā savas vērtīgās īpašības visas ziemas garumā. Uzglabā tās ūdenī, svaigi samaltas ar cukuru vai ievārījumā. Izmanto ikreiz kā piedevu cepumiem, kūkai, desertam vai mērcei. Receptes - zemāk.