Visas mūsu
receptes
Marinēti ķirbji ar cidoniju sīrupu
"Viltotie ananāsi" pazīstami kopš laikiem, kad eksotiskie au...
Ceptas nūdeles ar garnelēm un dārzeņiem
Paštaisīta čili mērce
Krāsnī ceptas sarkanās bietes ar fetas sieru
Marinēts sarkanais kāposts
Sarkanā kāposta krāsa lielisku saglabājas marinādē un izrotā...
Plūmju čatnijs
Klasiska marināde cūkgaļas kakla karbonādes šašlikam
Marinēti vasaras dārzeņi
Košs un krāsains dārzeņu maisījums kā piemiņa no bagātīgā ru...
Tomātu čatnijs
Kazas siera un biešu uzkodiņa
Bumbieru un mango čatnijs
Čatnijs jeb, kā kādreiz to sauca, "vīriešu zapte" ir saldi p...
Marinēti sīpoli
Dekoratīva un saldi pikanta piedeva gaļas ēdieniem, kas izro...
Vasaras čatnijs
Lieliski pikantie salāti no tomātiem un ķiršiem. Dūmakaino a...
Marinēti citroni
Burkānu čatnijs
Burkāni ar rozīnēm, apelsīnu un kariju būs brīnišķīga piedev...
Piparu un sīpolu čatnijs
Marinēti ķiršu tomātiņi
Mazie ķiršu tomātiņi ir dekoratīvi un ļoti gardi. Tāda burci...
Marinētas bietes
Šādi sagatavotas sarkanās bietes būs koša un pikanta piedeva...
Cūkgaļas marināde
Garneles ar laima sviestu
Paprikas ievārījums
Pikants paprikas ievārījums būs lieliska piedeva gaļas ēdien...
Sarkano sīpolu un čili marināde
Marinēti sarkanie sīpoli un čili ir ļoti garda piedeva vairu...
Marinēti kabači
Daļēji kaltēti tomāti
3 diennakšu gurķi
"Fiksie" gurķīši - vienmēr pa rokai, kad vasaras darbi dzen ...
Rabarberu čatnijs
Tomātu tarte
Marinēti gurķi
"Fiksie" gurķīši, kuriem nepieciešama tikai viena stunda, la...
Bumbieri ar timiānu
Neparasta uzkoda - sviestā cepti bumbieri ar garšaugiem. Būs...
Ķiplokugurķīši
Konservēti ķirši
Ķirši ar krustnagliņām un etiķi? Tieši tik saldi pikanta šī ...
Spinātu un zemeņu salāti
Biešu relišs
Ribiņas ar sīpolu ragū
Brūklenes ar džinu
36 no 55 receptes