Visas mūsu
receptes
Cūkgaļas marināde
Konservēti čili pipari
Marinēts sarkanais kāposts
Sarkanā kāposta krāsa lielisku saglabājas marinādē un izrotā...
Sparģeļi ar Parmas šķiņķi
Marinētas bietes
Šādi sagatavotas sarkanās bietes būs koša un pikanta piedeva...
3 diennakšu gurķi
"Fiksie" gurķīši - vienmēr pa rokai, kad vasaras darbi dzen ...
Klasiska marināde cūkgaļas kakla karbonādes šašlikam
Kazas siera un biešu uzkodiņa
Rabarberu čatnijs
Spinātu un zemeņu salāti
Krāsnī ceptas sarkanās bietes ar fetas sieru
Marinēti vasaras dārzeņi
Košs un krāsains dārzeņu maisījums kā piemiņa no bagātīgā ru...
Marinēti ķirbji ar cidoniju sīrupu
"Viltotie ananāsi" pazīstami kopš laikiem, kad eksotiskie au...
Brušeta ar marinētām garnelēm
Marinēti sīpoli
Dekoratīva un saldi pikanta piedeva gaļas ēdieniem, kas izro...
Marinēti kabači
Marinēti ķiršu tomātiņi
Mazie ķiršu tomātiņi ir dekoratīvi un ļoti gardi. Tāda burci...
Plūmju čatnijs
Vasaras čatnijs
Lieliski pikantie salāti no tomātiem un ķiršiem. Dūmakaino a...
Paštaisīta čili mērce
Bumbieru un siera salāti
Marinēti citroni
Aukstā laša torte
Marinēti gurķi
"Fiksie" gurķīši, kuriem nepieciešama tikai viena stunda, la...
Brūklenes ar džinu
Uz iesma cepta vistas fileja ar pupiņu salātiem
Sarkano sīpolu un čili marināde
Marinēti sarkanie sīpoli un čili ir ļoti garda piedeva vairu...
Bumbieru un mango čatnijs
Čatnijs jeb, kā kādreiz to sauca, "vīriešu zapte" ir saldi p...
Ķiplokugurķīši
Paprikas ievārījums
Pikants paprikas ievārījums būs lieliska piedeva gaļas ēdien...
Tomātu čatnijs
Piparu un sīpolu čatnijs
Tomātu tarte
Biešu relišs
Jāņu siers
Aprikozes ķimeņu vietā ir šī siera īpašā "odziņa"! Vienkārši...
36 no 55 receptes