3 diennakšu gurķi

"Fiksie" gurķīši - vienmēr pa rokai, kad vasaras darbi dzen viens otru.

Atzīme (21 gab)

Sastāvdaļas

1 kg gurķu
25 g dzelteno sinepju sēklu

Garšvielas
3-4 diļļu zariņi vai 2 viendaiviņas ķiploki un 2 svaigi čili pipari

 

Marinādei
400 ml etiķa
100 ml ūdens
450 g Dansukker baltā smalkā cukura
100 g sāls
2 g balto piparu graudu

Instrukcijas

Gurķus rūpīgi nomazgā un sagriež 1 cm biezās šķēlēs. Ķiplokus nomizo un sagriež uz pusēm. Čili un dilles nomazgā. Burkās kārtām liek sinepju sēklas un dilles vai ķiplokus un čili piparus ar gurķiem. Marinādes sastāvdaļas katliņā uzvāra. Pārlej pāri gurķiem un novieto vēsumā. Var pasniegt pēc trīs dienām.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Piparkūku siltumnīca

Piparkūkas

Vai ir kas vēl labāks par svaigi ceptu piparkūku smaržu? Jā, labāka ir vienīgi to garša. Piparkūkas var būt cietas un mīkstas, ar vai bez glazūras, kā mazas formiņas vai kā veselas mājiņas. Izlemiet paši, kādas vēlaties pagatavot.

Karstvīna sours

Ielūdz uz karstvīna svētkiem

Ielūdzot uz karstvīna svētkiem ērti un vienkārši sapulcināsi draugus pirms Ziemassvētkiem. Dažreiz nemaz nevajag daudz, lai radītu patīkamu atmosfēru. Esam izvēlējušies dažas gardas receptes, kas sniegs iedvesmu dzērienu un uzkodu pagatavošanā.

Ziemassvētku zvaigzne

Konditorejas izstrādājumi adventes laikam

Līdz ar pirmo adventi nāk arī Ziemassvētku noskaņa. Aizdedziet pirmo svecīti adventes vainagā, uzvāriet kafiju un cienājiet ar garšīgiem konditorejas izstrādājumiem. Gatavojiet jau iepriekš, lai svētku laikā ledusskapis jau būtu piepildīts ar dažādiem našķiem.

Ziemassvētku saldumi

Ziemassvētku saldumiem ir jābūt visu saldummīļu galdā. Liec svētku galdā mājās gatavotas krējuma un īrisa konfektes, pralinē un trifeles.

Saldās Ziemassvētku dāvanas

Visjaukākās dāvanas ir tās, kuras ir pašu rokām gatavotas un prieka pilnas. Un kas gan var būt vēl jaukāks par gardiem saldumiem, Ziemassvētku smalkmaizītēm un vienreizējām marmelādēm?

Ziemassvētku kūkas

Ziemassvētku gardumu gatavošana vienmēr ir ļoti īpašs process. Tā ir īsta miera osta, kur tradīcijas, šķiet, vienmēr ir cieņā.