Visas mūsu
receptes
Mazās pankūciņas
Kuram gan negaršo mazās pankūkas? Tās ir iemīļotas gan bērnu...
Vienkāršais ķirbju ievārījums
Kad Halovīns pagājis, izmanto izgrebto ķirbja mīkstumu, paga...
Marinēti ķirbji ar cidoniju sīrupu
"Viltotie ananāsi" pazīstami kopš laikiem, kad eksotiskie au...
Klasiskais brūkleņu ievārījums
Pīlādžu un ābolu ievārījums
Augļu salāti
Aveņu ievārījums
Aveņu ievārījums ir viens no smaržīgākajiem un garšīgākajiem...
Marinēti ķirbji
Vai pēc Helovīna ķirbja grebšanas pāri palicis ķirbja mīkstu...
Brokastu mini pankūciņas
Šīs mini pankūciņas ir viena kumosa lielumā un lieliski garš...
Paštaisīta čili mērce
Ābolu un plūmju ievārījums
Fizāļu marmelāde
Ābolu biezenis
Ābolu biezenis ir viegli pagatavojams un lieliski izmantojam...
Ūdens kliņģeri
Īpašais ķirbju ievārījums
Ķirbis noder ne tikai Halovīna rotājumiem, bet arī gardiem u...
Plūmju čatnijs
Smilšu mīklas groziņi ar maskarpones siera krēmu un ogām želejā
Ceptas nūdeles ar garnelēm un dārzeņiem
Smiltsērkšķu ogu ievārījums
Ievārījuma pagatavošana ir neticami viegla, un šo ievārījumu...
Vasaras bezē cepumi
Mohito
Mohito ir svaigs un vienkārši pagatavojams dzēriens, kas gar...
Panna cotta ar laimā marinētām ogām
Ābolu ievārījums ar karameļu garšu
Pītās rozīņmaizītes ar cukura glazūru
Šokolādes torte
Plūškoka ziedu sīrups
Plūškoka ziedu sīrups ir maģisks un apburošs vasaras garšu k...
Cieta glazūra piparkūkām, piparkūku mājiņām un citiem izstrādājumiem
Melleņu klimpas
Melleņu ķiļķeni ir latviešu virtuves zelta fonds. Vasaras pl...
Zemeņu ievārījums
Dansukker Ievārījuma cukurs ļauj samazināt pievienotā cukura...
Cieta glazūra
Ābolu mafini ar drumstalām
Rupjmaize ar sēklām
Plūmju pīrāgs
Sulīgs plūmju pildījums uz stingras biskvīta pamatnes un kra...
Karstā šokolāde
Vairākumam no mums ar karstu šokolādi saistās skaistas atmiņ...
Beļģu vafeles
Beļģu vafeles ir kvadrāta formā, un tās ir biezākas salīdzin...
36 no 1039 receptes