Visas mūsu
receptes
Panna cotta ar laimā marinētām ogām
Melleņu klimpas
Melleņu ķiļķeni ir latviešu virtuves zelta fonds. Vasaras pl...
Beļģu vafeles
Beļģu vafeles ir kvadrāta formā, un tās ir biezākas salīdzin...
Veco laiku saldais ēdiens
Lūk, ātrs un vienkārši pagatavojams saldais ēdiens, kas izro...
Mazās siera kūciņas
Pavlova ar mascarpone krēmu
Pavlovas kūka ar mascarpones krēmu ir Eiropas kulinārijas ze...
Sabajons
Ātrā vaniļas mērce
Iemācies vaniļas mērci pagatavot ātri un bez karsēšanas. Vie...
Zemeņu uzputenis
Cepti āboli ar auzu pārslu drumstalām
Cepeškrāsnī cepti āboli, kas bagātināti ar sviestā un brūnaj...
Ātrais aveņu uzpūtenis
Parfe pamata recepte
Parfe ir krēmīgs, saldējumam līdzīgs deserts, kurš tiek sasa...
Auzu pārslu kārtojums
Kā no vecmāmiņas pavārgrāmatas - tradicionāla un savā vienkā...
Rīsu pudiņš ar kokosriekstu pienu
Kūka krūzē
Šokolādes fondants
Diānas vasaras deserts
Saldā krējuma želejas kūka ar avenēm
Cepti āboli ar vaniļas mērci
Vasarā, rudenī vai ziemā - cepeškrāsnī cepti āboli ir klasik...
Plūmju pārsteigums
Šokolādes krēms ar piparmētru beze cepurīti
Bumbieri sīrupā
Pavlova ar aveņu krēmu
Cienā viesus ar gardu un elegantu Pavlovas kūku ar aveņu krē...
Aveņu suflē
Rabarberu pīrāgs
Buberts
Klasiska, vienkārša recepte, kas saglabājusies cauri gadiem....
Limončello tiramisu
Ja dzīve tev pasniedz citronus, tad uztaisi limončello! Ja l...
Bazilika Panna Cotta ar šokolādes kūku
Rabarberu ievārījums
Plūškoka Panna Cotta ar laima sulā marinētām ogām
Šokolādes pudiņš ar ķiršu mērci
Ābolu kokosa kūka
Mazās pankūciņas
Brīnišķīgas mini pankūciņas, kas pārkaisītas ar smalko cukur...
Garšvielu cukurs
Cukurs ar dažādām garšām ir skaists dekors un garšu papildin...
Panna cotta ar piparmētrām
Maigs piena un krējuma deserts, kas papildināts ar piparmētr...
36 no 100 receptes