Pavlova ar aveņu krēmu

Cienā viesus ar gardu un elegantu Pavlovas kūku ar aveņu krēmu. Deserts, kas būs kā divu garšu apvienojums - saldā Pavlovas kūka un atspirdzinošais aveņu krēms.

Apmēram 8 porcijas.

2 stundas

Atzīme (45 gab)

Sastāvdaļas

Pavlova
4 olu baltumi
200 g Dansukker baltā cukurbiešu cukura
1 tējkar. Dansukker vaniļas cukura
1 ēdamkar. kukurūzas miltu
1 tējkar. ābolu etiķa

Aveņu krēms
250 g aveņu
1 ola
120 g Dansukker Ievārījuma cukura
25 g sviesta istabas temperatūrā

Dekorēšanai
300 ml saldā krējuma
Svaigas avenes

Instrukcijas

Cepeškrāsni noregulē uz 125°C.

Olas kopā ar pusi no cukura daudzuma saputo stingrās putās. Pēc piecu minūšu putošanas pievieno atlikušo cukuru un vaniļas cukuru. Turpina putot vēl piecas minūtes.

Uzmanīgi iecilā kukurūzas miltus un iemaisa ābolu etiķi. Masu ar karoti piciņās liek uz cepampapīra un izveido aplīšus. Cep apmēram 90 minūtes. Cepeškrāsni izslēdz, bet bezē atstāj krāsnī, līdz tā atdziest.

Sagatavo aveņu krēmu. Avenes izberž caur sietu, atdalot kauliņus. Olas saputo un iemaisa aveņu masā. To vēlreiz izberž caur sietu, pievieno ievārījuma cukuru un maisot uzvāra.

Katliņu noņem no plīts un pievieno sviestu. Aukstā ūdens peldē ar elektrisko putotāju kuļ, līdz krēms atdzisis. Gatavu lej tīrā burciņā, aizvāko un atdzesē.

Saldo krējumu saputo. Kūciņas liek uz šķīvīšiem. Uz katras ar karoti liek putukrējumu, aveņu krēmu un svaigu aveni.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Piparkūku siltumnīca

Piparkūkas

Vai ir kas vēl labāks par svaigi ceptu piparkūku smaržu? Jā, labāka ir vienīgi to garša. Piparkūkas var būt cietas un mīkstas, ar vai bez glazūras, kā mazas formiņas vai kā veselas mājiņas. Izlemiet paši, kādas vēlaties pagatavot.

Karstvīna sours

Ielūdz uz karstvīna svētkiem

Ielūdzot uz karstvīna svētkiem ērti un vienkārši sapulcināsi draugus pirms Ziemassvētkiem. Dažreiz nemaz nevajag daudz, lai radītu patīkamu atmosfēru. Esam izvēlējušies dažas gardas receptes, kas sniegs iedvesmu dzērienu un uzkodu pagatavošanā.

Ziemassvētku zvaigzne

Konditorejas izstrādājumi adventes laikam

Līdz ar pirmo adventi nāk arī Ziemassvētku noskaņa. Aizdedziet pirmo svecīti adventes vainagā, uzvāriet kafiju un cienājiet ar garšīgiem konditorejas izstrādājumiem. Gatavojiet jau iepriekš, lai svētku laikā ledusskapis jau būtu piepildīts ar dažādiem našķiem.

Ziemassvētku saldumi

Ziemassvētku saldumiem ir jābūt visu saldummīļu galdā. Liec svētku galdā mājās gatavotas krējuma un īrisa konfektes, pralinē un trifeles.

Saldās Ziemassvētku dāvanas

Visjaukākās dāvanas ir tās, kuras ir pašu rokām gatavotas un prieka pilnas. Un kas gan var būt vēl jaukāks par gardiem saldumiem, Ziemassvētku smalkmaizītēm un vienreizējām marmelādēm?

Ziemassvētku kūkas

Ziemassvētku gardumu gatavošana vienmēr ir ļoti īpašs process. Tā ir īsta miera osta, kur tradīcijas, šķiet, vienmēr ir cieņā.