Sastāvdaļas
3 olas
200 g Dansukker baltā smalkā cukura
120 g kviešu miltu
2 tējk. Dansukker vaniļas cukura ar dabisko vaniļu
1 ½ tējk. cepamā pulvera
30 ml vāroša ūdens
Instrukcijas
Olas stingri saputo, pievieno ūdeni, miltus, cepamo pulveri un vaniļas cukuru. Cep cepeškrāsns vidusdaļā 250°C aptuveni 5 minūtes. Biskvītu izliek uz ar cukuru apkaisīta cepamā papīra. Virsu pēc izvēles noklāj ar ievārījumu vai ogu biezeni. Ja vēlas īpašu pildījumu, ogu biezeni var sajaukt ar putukrējumu. Biskvītu sarullē.
Variācijas
Kokosriekstu rulete: miltus aizvieto ar 300 ml kokosriekstu skaidiņu, 75 ml kartupeļu cietes.
Šokolādes rulete: Pievieno 2 ēdamkarotes kakao pulvera.
Riekstu rulete: Miltus aizvieto ar 100 g riekstu un 2 ēdamkarotes kartupeļu cietes.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Piparkūkas
Vai ir kas vēl labāks par svaigi ceptu piparkūku smaržu? Jā, labāka ir vienīgi to garša. Piparkūkas var būt cietas un mīkstas, ar vai bez glazūras, kā mazas formiņas vai kā veselas mājiņas. Izlemiet paši, kādas vēlaties pagatavot.
Ielūdz uz karstvīna svētkiem
Ielūdzot uz karstvīna svētkiem ērti un vienkārši sapulcināsi draugus pirms Ziemassvētkiem. Dažreiz nemaz nevajag daudz, lai radītu patīkamu atmosfēru. Esam izvēlējušies dažas gardas receptes, kas sniegs iedvesmu dzērienu un uzkodu pagatavošanā.
Konditorejas izstrādājumi adventes laikam
Līdz ar pirmo adventi nāk arī Ziemassvētku noskaņa. Aizdedziet pirmo svecīti adventes vainagā, uzvāriet kafiju un cienājiet ar garšīgiem konditorejas izstrādājumiem. Gatavojiet jau iepriekš, lai svētku laikā ledusskapis jau būtu piepildīts ar dažādiem našķiem.
Ziemassvētku saldumi
Ziemassvētku saldumiem ir jābūt visu saldummīļu galdā. Liec svētku galdā mājās gatavotas krējuma un īrisa konfektes, pralinē un trifeles.
Saldās Ziemassvētku dāvanas
Visjaukākās dāvanas ir tās, kuras ir pašu rokām gatavotas un prieka pilnas. Un kas gan var būt vēl jaukāks par gardiem saldumiem, Ziemassvētku smalkmaizītēm un vienreizējām marmelādēm?
Ziemassvētku kūkas
Ziemassvētku gardumu gatavošana vienmēr ir ļoti īpašs process. Tā ir īsta miera osta, kur tradīcijas, šķiet, vienmēr ir cieņā.