Sastāvdaļas
500 ml rukolas salātu
2 cieti bumbieri
100 g vīnogas
150 g grauzdētu, rupji sakapātu lazdu riekstu
200 g brie siera
Mērcei
2 ēd.kar. neitrālas eļļas
2 ēd.kar. Dansukker niedru sīrupa
2 ēd.kar. svaigi spiestas apelsīnu sulas
½ g safrāna
1 ml rupji drupinātu melno piparu
Instrukcijas
Salātus noskalo un atstāj uz dvielīša apžūt. Bunbierus nomizo, sagriež šķēlītes un strauji apmērcē verdošā ūdenī, noskalo aukstā ūdenī un kārto uz pergamenta papīra. Vīnogas noskalo, pārgriež uz pusēm un izņem kauliņus. Salātus, bumbierus un vīnogas iecilā bļodā un pārkaisa ar rupji kapātiem riekstiem. Mērces sastāvdaļas samaisa un pārlej salātiem.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Piparkūkas
Vai ir kas vēl labāks par svaigi ceptu piparkūku smaržu? Jā, labāka ir vienīgi to garša. Piparkūkas var būt cietas un mīkstas, ar vai bez glazūras, kā mazas formiņas vai kā veselas mājiņas. Izlemiet paši, kādas vēlaties pagatavot.
Ielūdz uz karstvīna svētkiem
Ielūdzot uz karstvīna svētkiem ērti un vienkārši sapulcināsi draugus pirms Ziemassvētkiem. Dažreiz nemaz nevajag daudz, lai radītu patīkamu atmosfēru. Esam izvēlējušies dažas gardas receptes, kas sniegs iedvesmu dzērienu un uzkodu pagatavošanā.
Konditorejas izstrādājumi adventes laikam
Līdz ar pirmo adventi nāk arī Ziemassvētku noskaņa. Aizdedziet pirmo svecīti adventes vainagā, uzvāriet kafiju un cienājiet ar garšīgiem konditorejas izstrādājumiem. Gatavojiet jau iepriekš, lai svētku laikā ledusskapis jau būtu piepildīts ar dažādiem našķiem.
Ziemassvētku saldumi
Ziemassvētku saldumiem ir jābūt visu saldummīļu galdā. Liec svētku galdā mājās gatavotas krējuma un īrisa konfektes, pralinē un trifeles.
Saldās Ziemassvētku dāvanas
Visjaukākās dāvanas ir tās, kuras ir pašu rokām gatavotas un prieka pilnas. Un kas gan var būt vēl jaukāks par gardiem saldumiem, Ziemassvētku smalkmaizītēm un vienreizējām marmelādēm?
Ziemassvētku kūkas
Ziemassvētku gardumu gatavošana vienmēr ir ļoti īpašs process. Tā ir īsta miera osta, kur tradīcijas, šķiet, vienmēr ir cieņā.