Vasarīgs cepumu, saldējuma un putukrējuma kārtojums

Atzīme (0 gab)

Sastāvdaļas

15 – 20 bezē cepumu (var izmantot arī citus cepumus)
½ - 1 l vaniļas saldējuma
200 ml saldā krējuma
2 – 3 tējk. Dansukker vaniļas cukura
250 g (½ l) aveņu
250 g (½ l) melleņu

Mērcei
250 g (½ l) zemeņu
30 g Dansukker pūdercukura
2 tējk. Dansukker vaniļas cukura

Instrukcijas

Saldo krējumu un vaniļas cukuru sakuļ stingrās putās. Noskalo un pārlasa ogas. Zemenēm pievieno pūdercukuru un vaniļas cukuru, saspaida viendabīgā masā. Liek kārtās bezē cepumus, saldējumu, putukrējumu un ogas. Mērci lej pāri vai blakus kārtojumam. Pasniedz nekavējoties.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Piparkūku siltumnīca

Piparkūkas

Vai ir kas vēl labāks par svaigi ceptu piparkūku smaržu? Jā, labāka ir vienīgi to garša. Piparkūkas var būt cietas un mīkstas, ar vai bez glazūras, kā mazas formiņas vai kā veselas mājiņas. Izlemiet paši, kādas vēlaties pagatavot.

Karstvīna sours

Ielūdz uz karstvīna svētkiem

Ielūdzot uz karstvīna svētkiem ērti un vienkārši sapulcināsi draugus pirms Ziemassvētkiem. Dažreiz nemaz nevajag daudz, lai radītu patīkamu atmosfēru. Esam izvēlējušies dažas gardas receptes, kas sniegs iedvesmu dzērienu un uzkodu pagatavošanā.

Ziemassvētku zvaigzne

Konditorejas izstrādājumi adventes laikam

Līdz ar pirmo adventi nāk arī Ziemassvētku noskaņa. Aizdedziet pirmo svecīti adventes vainagā, uzvāriet kafiju un cienājiet ar garšīgiem konditorejas izstrādājumiem. Gatavojiet jau iepriekš, lai svētku laikā ledusskapis jau būtu piepildīts ar dažādiem našķiem.

Ziemassvētku saldumi

Ziemassvētku saldumiem ir jābūt visu saldummīļu galdā. Liec svētku galdā mājās gatavotas krējuma un īrisa konfektes, pralinē un trifeles.

Saldās Ziemassvētku dāvanas

Visjaukākās dāvanas ir tās, kuras ir pašu rokām gatavotas un prieka pilnas. Un kas gan var būt vēl jaukāks par gardiem saldumiem, Ziemassvētku smalkmaizītēm un vienreizējām marmelādēm?

Ziemassvētku kūkas

Ziemassvētku gardumu gatavošana vienmēr ir ļoti īpašs process. Tā ir īsta miera osta, kur tradīcijas, šķiet, vienmēr ir cieņā.