Vaniļas plātsmaize

Apmēram 24

Atzīme (0 gab)

Sastāvdaļas

200 ml Dansukker baltā smalkā cukura
250 ml kviešu miltu
1 tējk. cepamā pulvera
2 ēd. kar. Dansukker vaniļas cukura ar dabisko vaniļu
150 g kausēta sviesta vai margarīna

Glazūrai
300 ml Dansukker pūdercukura
2 ēd. kar. Dansukker vaniļas cukura ar dabisko vaniļu
50 g sviesta vai margarīna
50 ml piena

Dekorēšanai
50 g grauzdētu mandeļu pārslu

Instrukcijas

Olas un cukuru sakuļ gaisīgās putās. Miltus, vaniļas cukuru un cepamo pulveri samaisa un iemaisa olu putās. Iemaisa mīksto taukvielu.

Izlej maisījumu ietaukotā seklā 20 x 30 cm lielā veidnē. Cep krāsns vidusdaļā 200°C apmēram 20 minūtes. Tad izgāž otrādi uz ietaukota cepampapīra.

Katliņā sajauc glazūras sastāvdaļas un uzvāra maisījumu. Apsmērē ar to plātsmaizi, un virsū uzkaisa mandeļu pārslas. Sagriež mazākos taisnstūrveida gabalos.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Piparkūku siltumnīca

Piparkūkas

Vai ir kas vēl labāks par svaigi ceptu piparkūku smaržu? Jā, labāka ir vienīgi to garša. Piparkūkas var būt cietas un mīkstas, ar vai bez glazūras, kā mazas formiņas vai kā veselas mājiņas. Izlemiet paši, kādas vēlaties pagatavot.

Karstvīna sours

Ielūdz uz karstvīna svētkiem

Ielūdzot uz karstvīna svētkiem ērti un vienkārši sapulcināsi draugus pirms Ziemassvētkiem. Dažreiz nemaz nevajag daudz, lai radītu patīkamu atmosfēru. Esam izvēlējušies dažas gardas receptes, kas sniegs iedvesmu dzērienu un uzkodu pagatavošanā.

Ziemassvētku zvaigzne

Konditorejas izstrādājumi adventes laikam

Līdz ar pirmo adventi nāk arī Ziemassvētku noskaņa. Aizdedziet pirmo svecīti adventes vainagā, uzvāriet kafiju un cienājiet ar garšīgiem konditorejas izstrādājumiem. Gatavojiet jau iepriekš, lai svētku laikā ledusskapis jau būtu piepildīts ar dažādiem našķiem.

Ziemassvētku saldumi

Ziemassvētku saldumiem ir jābūt visu saldummīļu galdā. Liec svētku galdā mājās gatavotas krējuma un īrisa konfektes, pralinē un trifeles.

Saldās Ziemassvētku dāvanas

Visjaukākās dāvanas ir tās, kuras ir pašu rokām gatavotas un prieka pilnas. Un kas gan var būt vēl jaukāks par gardiem saldumiem, Ziemassvētku smalkmaizītēm un vienreizējām marmelādēm?

Ziemassvētku kūkas

Ziemassvētku gardumu gatavošana vienmēr ir ļoti īpašs process. Tā ir īsta miera osta, kur tradīcijas, šķiet, vienmēr ir cieņā.