Sastāvdaļas
100 g margarīna
75 ml piena
150 g Dansukker niedru cukura „Demerara”
1 tējk. Dansukker vaniļas cukura ar dabisko vaniļu
2 olas
1 tējk. cepamā pulvera
2 ēd. kar. kartupeļu cietes
250 g kviešu miltu
Glazūrai
200 g Dansukker pūdercukura
1-2 ēd. kar. augļu sulas koncentrāta sarkanā krāsā
Instrukcijas
Izkausē margarīnu un pievieno pienu. Ļauj uzkarst, bet neuzvāra.
Viegli saputo olas, niedru cukuru un vaniļas cukuru.
Sajauc kviešu miltus ar cepamo pulveri, kartupeļu cieti un pamīšus ar piena maisījumu pievieno olu masai.
Ielej silikona formā ar zīmējumu, papīra formās cepešpannā vai smalkmaizīšu pannā. Cep krāsns vidusdaļā 225°C apm. 12 minūtes.
Sajauc pūdercukuru ar sulas koncentrātu un pārklāj smalkmaizītes ar glazūru.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Piparkūkas
Vai ir kas vēl labāks par svaigi ceptu piparkūku smaržu? Jā, labāka ir vienīgi to garša. Piparkūkas var būt cietas un mīkstas, ar vai bez glazūras, kā mazas formiņas vai kā veselas mājiņas. Izlemiet paši, kādas vēlaties pagatavot.
Ielūdz uz karstvīna svētkiem
Ielūdzot uz karstvīna svētkiem ērti un vienkārši sapulcināsi draugus pirms Ziemassvētkiem. Dažreiz nemaz nevajag daudz, lai radītu patīkamu atmosfēru. Esam izvēlējušies dažas gardas receptes, kas sniegs iedvesmu dzērienu un uzkodu pagatavošanā.
Konditorejas izstrādājumi adventes laikam
Līdz ar pirmo adventi nāk arī Ziemassvētku noskaņa. Aizdedziet pirmo svecīti adventes vainagā, uzvāriet kafiju un cienājiet ar garšīgiem konditorejas izstrādājumiem. Gatavojiet jau iepriekš, lai svētku laikā ledusskapis jau būtu piepildīts ar dažādiem našķiem.
Ziemassvētku saldumi
Ziemassvētku saldumiem ir jābūt visu saldummīļu galdā. Liec svētku galdā mājās gatavotas krējuma un īrisa konfektes, pralinē un trifeles.
Saldās Ziemassvētku dāvanas
Visjaukākās dāvanas ir tās, kuras ir pašu rokām gatavotas un prieka pilnas. Un kas gan var būt vēl jaukāks par gardiem saldumiem, Ziemassvētku smalkmaizītēm un vienreizējām marmelādēm?
Ziemassvētku kūkas
Ziemassvētku gardumu gatavošana vienmēr ir ļoti īpašs process. Tā ir īsta miera osta, kur tradīcijas, šķiet, vienmēr ir cieņā.