Sastāvdaļas
200 g piena šokolādes
250 g tumšās šokolādes
200 ml saldā krējuma 35%
3 gab. zvaigžņu anīsa
3 ēdamk. Dansukker Tumšā sīrupa
Kakao pulveris
Instrukcijas
Cepamo pannu izklāj ar 20 x 20 cm cepamo papīru. Sasmalcina šokolādi. Saldo krējumu un anīsu uzkarsē līdz vārīšanās temperatūrai un noņem no plīts tieši pirms vārīšanās. Atstāj uz 5 minūtēm un pēc tam vēlreiz uzsilda, maisot pievienojot šokolādi un Tumšo sīrupu. Zvaigžņu anīsu izņem.
Maisījumu izlej uz cepamās pannas, pārsedz ar pārtikas plēvi un atstāj vismaz 24 stundas ledusskapī. Atdzisušu sagriež 50 – 60 gabaliņos un pārkaisa ar kakao pulveri.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Piparkūkas
Vai ir kas vēl labāks par svaigi ceptu piparkūku smaržu? Jā, labāka ir vienīgi to garša. Piparkūkas var būt cietas un mīkstas, ar vai bez glazūras, kā mazas formiņas vai kā veselas mājiņas. Izlemiet paši, kādas vēlaties pagatavot.
Ielūdz uz karstvīna svētkiem
Ielūdzot uz karstvīna svētkiem ērti un vienkārši sapulcināsi draugus pirms Ziemassvētkiem. Dažreiz nemaz nevajag daudz, lai radītu patīkamu atmosfēru. Esam izvēlējušies dažas gardas receptes, kas sniegs iedvesmu dzērienu un uzkodu pagatavošanā.
Konditorejas izstrādājumi adventes laikam
Līdz ar pirmo adventi nāk arī Ziemassvētku noskaņa. Aizdedziet pirmo svecīti adventes vainagā, uzvāriet kafiju un cienājiet ar garšīgiem konditorejas izstrādājumiem. Gatavojiet jau iepriekš, lai svētku laikā ledusskapis jau būtu piepildīts ar dažādiem našķiem.
Ziemassvētku saldumi
Ziemassvētku saldumiem ir jābūt visu saldummīļu galdā. Liec svētku galdā mājās gatavotas krējuma un īrisa konfektes, pralinē un trifeles.
Saldās Ziemassvētku dāvanas
Visjaukākās dāvanas ir tās, kuras ir pašu rokām gatavotas un prieka pilnas. Un kas gan var būt vēl jaukāks par gardiem saldumiem, Ziemassvētku smalkmaizītēm un vienreizējām marmelādēm?
Ziemassvētku kūkas
Ziemassvētku gardumu gatavošana vienmēr ir ļoti īpašs process. Tā ir īsta miera osta, kur tradīcijas, šķiet, vienmēr ir cieņā.