Šokolādes granola

Izsmalcināta, pašu gatavota granola brokastu bļodiņā? Te būs recepte, kas izglābs tavu dienu jau rīta agrumā!

1 litrs

40 minūtes

Atzīme (6 gab)

Sastāvdaļas

170 g rudzu pārslu 
170 g auzu pārslu
100 g ķirbju sēklu 
60 g rupji drupinātu lazdu riekstu  
20 g kakao pulvera  
6 g sāls pārslu
95 g Dansukker Zeltainā sīrupa 
75 ml rapšu eļļas 
50 g kokosriekstu skaidiņu (pēc izvēles)

Instrukcijas

Cepeškrāsni noregulē uz 200 °C temperatūru.

Bļodā samaisa visas sausās sastāvdaļas, izņemot kokosriekstu. Iemaisa sīrupu un eļļu.

Maisījumu liek uz cepampannas, kas izklāta ar cepampapīru, un grauzdē apmēram 30 minūtes, ik pa laikam apmaisot (vismaz trīs reizes cepšanas laikā).

Pēc cepšanas ļauj atdzist cepeškrāsnī, paverot un nofiksējot nelielu spraugu durtiņās. Kad atdzisis, iemaisa kokosa skaidiņas. Uzglabā cieši noslēgtā traukā.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Vasaras kūka

Kūkas vasaras svinībām un svētkiem

Pienācis laiks izlaidumam, mācību gada beigām, Jāņiem vai citiem vasaras svētkiem? Šeit atradīsi iedvesmojošas kūku receptes pavasara un vasaras ballītei!

Mandeļu kūka ar rabarberiem

Rabarberu laiks

Rabarberu pīrāgs ir klasisks gardums, taču kāpēc gan nepamēģināt pagatavot rabarberu smalkmaizītes vai rabarberu kompotu?

Semifredo ar aveņu un pistāciju pildījumu

Pagatavo saldējumu

Kāpēc gan pirkt saldējumu, ja to var pagatavot pats! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās saldējuma receptes, bet tu, protams, vari eksperimentēt arī ar savām iemīļotākajām receptēm!

Plūškoka kolins un Rabarberu sours

Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus

Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.

Rabarberu sīrups

Kafijas pauze saulē

Uzklāj galdu kafijas pauzei pavasara saulītē! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās receptes, kā pagatavot smalkmaizītes brīnišķīgai pēcpusdienai uz balkona, parkā vai dārzā.

Šokolādes kūka

Burvīgā šokolāde

Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.