Sastāvdaļas
150 g turku jogurta
100 g krējuma siera
40 g Dansukker tumšā sīrupa
1 laima sula un miziņa
Puse sarkanā sīpola
Pussaišķītis svaigu pētersīļu
Puse ābola
1 iepakojums marinētu siļķu, sagrieztas šķēlēs
mārrutki, apm. 4-5 cm
sāls
baltie pipari
Dekorēšanai
svaigi pētersīļi
Instrukcijas
Jogurtu, krējuma sieru, sīrupu, laima sulu un miziņu samaisa krēmveida masā. Sasmalcina sarkano sīpolu un pētersīļus. Noskalo un plānās šķēlītēs sagriež ābola pusi. Visu samaisa un pievieno siļķu gabaliņus.
Papildina ar rīvētiem mārrutkiem, sāli un baltajiem pipariem. Masu liek tīrā stikla burciņā, cieši aizvāko un novieto ledusskapī. Pirms pasniegšanas dekorē ar sasmalcinātiem pētersīļiem. Produkts jāizlieto nedēļas laikā.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Piparkūkas
Vai ir kas vēl labāks par svaigi ceptu piparkūku smaržu? Jā, labāka ir vienīgi to garša. Piparkūkas var būt cietas un mīkstas, ar vai bez glazūras, kā mazas formiņas vai kā veselas mājiņas. Izlemiet paši, kādas vēlaties pagatavot.
Ielūdz uz karstvīna svētkiem
Ielūdzot uz karstvīna svētkiem ērti un vienkārši sapulcināsi draugus pirms Ziemassvētkiem. Dažreiz nemaz nevajag daudz, lai radītu patīkamu atmosfēru. Esam izvēlējušies dažas gardas receptes, kas sniegs iedvesmu dzērienu un uzkodu pagatavošanā.
Konditorejas izstrādājumi adventes laikam
Līdz ar pirmo adventi nāk arī Ziemassvētku noskaņa. Aizdedziet pirmo svecīti adventes vainagā, uzvāriet kafiju un cienājiet ar garšīgiem konditorejas izstrādājumiem. Gatavojiet jau iepriekš, lai svētku laikā ledusskapis jau būtu piepildīts ar dažādiem našķiem.
Ziemassvētku saldumi
Ziemassvētku saldumiem ir jābūt visu saldummīļu galdā. Liec svētku galdā mājās gatavotas krējuma un īrisa konfektes, pralinē un trifeles.
Saldās Ziemassvētku dāvanas
Visjaukākās dāvanas ir tās, kuras ir pašu rokām gatavotas un prieka pilnas. Un kas gan var būt vēl jaukāks par gardiem saldumiem, Ziemassvētku smalkmaizītēm un vienreizējām marmelādēm?
Ziemassvētku kūkas
Ziemassvētku gardumu gatavošana vienmēr ir ļoti īpašs process. Tā ir īsta miera osta, kur tradīcijas, šķiet, vienmēr ir cieņā.