Saldie kokosriekstu kumosiņi

Apmēram 30 gab.

Atzīme (7 gab)

Sastāvdaļas

90 g  Dansukker Tumšā Muscovado cukura
2 ēdamkar. Dansukker Cukurniedru sīrupa
35 g kokosriekstu skaidiņu
130 g kapātu mandeļu
100 ml iebiezinātā (kondensētā) piena
200 g tumšās šokolādes čipsu vai drupinātas tumšās šokolādes

Virskārtai
kokosriekstu skaidiņas
drupinātas mandeles
pārtikas rotājumi

Instrukcijas

Bļodā samaisa cukuru, sīrups, kokosriekstus, mandeles un kondensēto pienu. Masu saveļ mazās bumbiņās un atdzesē ledusskapī vismaz 30 minūtes. Izkausē šokolādi. Katru bumbiņu apmērcē šokolādē un novieto uz cepampapīra, līdz šokolāde sacietējusi. Dekorē pēc izvēles.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Piparkūku siltumnīca

Piparkūkas

Vai ir kas vēl labāks par svaigi ceptu piparkūku smaržu? Jā, labāka ir vienīgi to garša. Piparkūkas var būt cietas un mīkstas, ar vai bez glazūras, kā mazas formiņas vai kā veselas mājiņas. Izlemiet paši, kādas vēlaties pagatavot.

Karstvīna sours

Ielūdz uz karstvīna svētkiem

Ielūdzot uz karstvīna svētkiem ērti un vienkārši sapulcināsi draugus pirms Ziemassvētkiem. Dažreiz nemaz nevajag daudz, lai radītu patīkamu atmosfēru. Esam izvēlējušies dažas gardas receptes, kas sniegs iedvesmu dzērienu un uzkodu pagatavošanā.

Ziemassvētku zvaigzne

Konditorejas izstrādājumi adventes laikam

Līdz ar pirmo adventi nāk arī Ziemassvētku noskaņa. Aizdedziet pirmo svecīti adventes vainagā, uzvāriet kafiju un cienājiet ar garšīgiem konditorejas izstrādājumiem. Gatavojiet jau iepriekš, lai svētku laikā ledusskapis jau būtu piepildīts ar dažādiem našķiem.

Ziemassvētku saldumi

Ziemassvētku saldumiem ir jābūt visu saldummīļu galdā. Liec svētku galdā mājās gatavotas krējuma un īrisa konfektes, pralinē un trifeles.

Saldās Ziemassvētku dāvanas

Visjaukākās dāvanas ir tās, kuras ir pašu rokām gatavotas un prieka pilnas. Un kas gan var būt vēl jaukāks par gardiem saldumiem, Ziemassvētku smalkmaizītēm un vienreizējām marmelādēm?

Ziemassvētku kūkas

Ziemassvētku gardumu gatavošana vienmēr ir ļoti īpašs process. Tā ir īsta miera osta, kur tradīcijas, šķiet, vienmēr ir cieņā.