Rabarberu un aveņu ievārījums
Rabarberi un avenes – garšas sajūtu sprādziens! Izmanto šo īpašo ievārījumu kūku un cepumu pildījumiem! Tas būs arī lielisks papildinājums plātsmaizei. Drošākai uzglabāšanai ziemā izmantojam Ievārījuma cukuru, kam pievienots pektīns. To vajadzēs arī divas reizes mazāk, nekā parasto balto cukuru.
Sastāvdaļas
250 g rabarberu
250 g aveņu
250 g Dansukker Ievārījuma cukura
Instrukcijas
Rabarberus noskalo, nomizo un sagriež gabaliņos. Pievieno avenes un ievārījuma cukuru. Visu uzvāra apmēram sešas minūtes. Ja nepieciešams, nosmeļ putas. Ja vēlas, var ar blenderi masu sakult biezenī. Verdošu ievārījumu lej tīrā, izmazgātā burciņā, aizvāko un uzglabā vēsumā.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Piparkūkas
Vai ir kas vēl labāks par svaigi ceptu piparkūku smaržu? Jā, labāka ir vienīgi to garša. Piparkūkas var būt cietas un mīkstas, ar vai bez glazūras, kā mazas formiņas vai kā veselas mājiņas. Izlemiet paši, kādas vēlaties pagatavot.
Ielūdz uz karstvīna svētkiem
Ielūdzot uz karstvīna svētkiem ērti un vienkārši sapulcināsi draugus pirms Ziemassvētkiem. Dažreiz nemaz nevajag daudz, lai radītu patīkamu atmosfēru. Esam izvēlējušies dažas gardas receptes, kas sniegs iedvesmu dzērienu un uzkodu pagatavošanā.
Konditorejas izstrādājumi adventes laikam
Līdz ar pirmo adventi nāk arī Ziemassvētku noskaņa. Aizdedziet pirmo svecīti adventes vainagā, uzvāriet kafiju un cienājiet ar garšīgiem konditorejas izstrādājumiem. Gatavojiet jau iepriekš, lai svētku laikā ledusskapis jau būtu piepildīts ar dažādiem našķiem.
Ziemassvētku saldumi
Ziemassvētku saldumiem ir jābūt visu saldummīļu galdā. Liec svētku galdā mājās gatavotas krējuma un īrisa konfektes, pralinē un trifeles.
Saldās Ziemassvētku dāvanas
Visjaukākās dāvanas ir tās, kuras ir pašu rokām gatavotas un prieka pilnas. Un kas gan var būt vēl jaukāks par gardiem saldumiem, Ziemassvētku smalkmaizītēm un vienreizējām marmelādēm?
Ziemassvētku kūkas
Ziemassvētku gardumu gatavošana vienmēr ir ļoti īpašs process. Tā ir īsta miera osta, kur tradīcijas, šķiet, vienmēr ir cieņā.