Rabarberu Margarita

1 glāze

Atzīme (2 gab)

Sastāvdaļas

40 ml tekilas
20 ml Cointreau apelsīnu liķiera
40 ml citrona sulas
40 ml rabarberu sīrupa
Sāls

Rabarberu sīrups
3 sasmalcināti rabarberu kāti
350 ml ūdens
350 ml Dansukker baltā cukurbiešu cukura

Instrukcijas

Vispirms pagatavo rabarberu sīrupu. Tā sastāvdaļas vāra 15 minūtes, tad izkāš caur sietu, izspiež no biezumiem visu sulu un atstāj, lai atdziest.

Tekilu, liķieri, citrona sulu un rabarberu sīrupu šeikerī samaisa, lej kokteiļa glāzēs, kas dekorētas ar sāls maliņām.

Padoms!

Lai izveidotu sāls dekoru ap glāzes maliņām, ierīvē tās ar citrona šķēlīti un tad iemērc sāls trauciņā.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Piparkūku siltumnīca

Piparkūkas

Vai ir kas vēl labāks par svaigi ceptu piparkūku smaržu? Jā, labāka ir vienīgi to garša. Piparkūkas var būt cietas un mīkstas, ar vai bez glazūras, kā mazas formiņas vai kā veselas mājiņas. Izlemiet paši, kādas vēlaties pagatavot.

Karstvīna sours

Ielūdz uz karstvīna svētkiem

Ielūdzot uz karstvīna svētkiem ērti un vienkārši sapulcināsi draugus pirms Ziemassvētkiem. Dažreiz nemaz nevajag daudz, lai radītu patīkamu atmosfēru. Esam izvēlējušies dažas gardas receptes, kas sniegs iedvesmu dzērienu un uzkodu pagatavošanā.

Ziemassvētku zvaigzne

Konditorejas izstrādājumi adventes laikam

Līdz ar pirmo adventi nāk arī Ziemassvētku noskaņa. Aizdedziet pirmo svecīti adventes vainagā, uzvāriet kafiju un cienājiet ar garšīgiem konditorejas izstrādājumiem. Gatavojiet jau iepriekš, lai svētku laikā ledusskapis jau būtu piepildīts ar dažādiem našķiem.

Ziemassvētku saldumi

Ziemassvētku saldumiem ir jābūt visu saldummīļu galdā. Liec svētku galdā mājās gatavotas krējuma un īrisa konfektes, pralinē un trifeles.

Saldās Ziemassvētku dāvanas

Visjaukākās dāvanas ir tās, kuras ir pašu rokām gatavotas un prieka pilnas. Un kas gan var būt vēl jaukāks par gardiem saldumiem, Ziemassvētku smalkmaizītēm un vienreizējām marmelādēm?

Ziemassvētku kūkas

Ziemassvētku gardumu gatavošana vienmēr ir ļoti īpašs process. Tā ir īsta miera osta, kur tradīcijas, šķiet, vienmēr ir cieņā.