Rabarberu cepumi

Ekskluzīvi auzu cepumi ar balto šokolādi un skābeni rabarberīgu akcentu - vasarīgi, saldi, skaisti un gardi! Padoms! Rabarberus sagriez gabaliņos un sasaldē nelielās porcijās. Tādā veidā vasaras garša būs pieejama visu cauru gadu!

Apmēram 32 gab.

50 minūtes

Atzīme (1 gab)

Sastāvdaļas

250 g rabarberu
225 g sviesta
180 g Dansukker nerafinētā brūnā cukura
85 g Dansukker baltā cukura
2 olas
210 g kviešu miltu
140 g auzu pārslu
3 g cepamā pulvera
2 g pārtikas sodas
3 g malta kardamona
3 g sāls
75 g drupinātas vai rīvētas baltās šokolādes

Instrukcijas

Cepeškrāsni noregulē uz 175 °C.

Rabarberus nomizo un sagriež gabaliņos. Sviestu ar abiem cukura veidiem sakuļ mīkstās putās. Nepārtraucot kulšanu, pa vienai pievieno olas.

Miltus, auzu pārslas, cepamo pulveri, sodu, kardamonu un sāli samaisa un iecilā olu maisījumā. Pievieno rabarberus, divas trešdaļas no baltās šokolādes, un visu samaisa.

Mīklu izrullē divos ruļļos. Katru rulli sagriež 16 gabaliņos, katru aptuveni 30 g svarā. No gbaliņiem veido bumbiņas. Tās izkārto uz cepešpannas, kas izklāta ar cepampapīru. Bumbiņas izkārto atstatus vienu no otras, tad katru saplacina, piemēram, ar šķīvīša apakšmalu, un pārkaisa ar baltās šokolādes skaidiņām. Cep apmēram 15-16 minūtes.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Piparkūku siltumnīca

Piparkūkas

Vai ir kas vēl labāks par svaigi ceptu piparkūku smaržu? Jā, labāka ir vienīgi to garša. Piparkūkas var būt cietas un mīkstas, ar vai bez glazūras, kā mazas formiņas vai kā veselas mājiņas. Izlemiet paši, kādas vēlaties pagatavot.

Karstvīna sours

Ielūdz uz karstvīna svētkiem

Ielūdzot uz karstvīna svētkiem ērti un vienkārši sapulcināsi draugus pirms Ziemassvētkiem. Dažreiz nemaz nevajag daudz, lai radītu patīkamu atmosfēru. Esam izvēlējušies dažas gardas receptes, kas sniegs iedvesmu dzērienu un uzkodu pagatavošanā.

Ziemassvētku zvaigzne

Konditorejas izstrādājumi adventes laikam

Līdz ar pirmo adventi nāk arī Ziemassvētku noskaņa. Aizdedziet pirmo svecīti adventes vainagā, uzvāriet kafiju un cienājiet ar garšīgiem konditorejas izstrādājumiem. Gatavojiet jau iepriekš, lai svētku laikā ledusskapis jau būtu piepildīts ar dažādiem našķiem.

Ziemassvētku saldumi

Ziemassvētku saldumiem ir jābūt visu saldummīļu galdā. Liec svētku galdā mājās gatavotas krējuma un īrisa konfektes, pralinē un trifeles.

Saldās Ziemassvētku dāvanas

Visjaukākās dāvanas ir tās, kuras ir pašu rokām gatavotas un prieka pilnas. Un kas gan var būt vēl jaukāks par gardiem saldumiem, Ziemassvētku smalkmaizītēm un vienreizējām marmelādēm?

Ziemassvētku kūkas

Ziemassvētku gardumu gatavošana vienmēr ir ļoti īpašs process. Tā ir īsta miera osta, kur tradīcijas, šķiet, vienmēr ir cieņā.