Plūškoka Panna Cotta ar laima sulā marinētām ogām

4 porcijas

2 stundas

Atzīme (6 gab)

Sastāvdaļas

400 ml saldā krējuma
50 ml koncentrēta plūškoka ogu sīrupa
95 g Dansukker želejas cukura Multi
400 ml ogu pēc izvēles
1 laima sula un rīvēta miziņa
45 g Dansukker Demerara cukura
2 tējkar. Dansukker vaniļas cukura

Instrukcijas

Saldo krējumu, plūškoka ogu sīrupu un želejas cukuru Multi uzkarsē un vāra 30 sekundes, salej 4 glāzēs un atdzsē istabas temperatūrā. Kamasa sastingusi, liek ledusskapī līdz pasniegšanai.

Ogas noskalo, pārlasa un sajauc ar laima sulu, rīvēto miziņu un Demerara cukuru. Atstāj ievilkties līdz pasniegšanai nākamā dienā.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Piparkūku siltumnīca

Piparkūkas

Vai ir kas vēl labāks par svaigi ceptu piparkūku smaržu? Jā, labāka ir vienīgi to garša. Piparkūkas var būt cietas un mīkstas, ar vai bez glazūras, kā mazas formiņas vai kā veselas mājiņas. Izlemiet paši, kādas vēlaties pagatavot.

Karstvīna sours

Ielūdz uz karstvīna svētkiem

Ielūdzot uz karstvīna svētkiem ērti un vienkārši sapulcināsi draugus pirms Ziemassvētkiem. Dažreiz nemaz nevajag daudz, lai radītu patīkamu atmosfēru. Esam izvēlējušies dažas gardas receptes, kas sniegs iedvesmu dzērienu un uzkodu pagatavošanā.

Ziemassvētku zvaigzne

Konditorejas izstrādājumi adventes laikam

Līdz ar pirmo adventi nāk arī Ziemassvētku noskaņa. Aizdedziet pirmo svecīti adventes vainagā, uzvāriet kafiju un cienājiet ar garšīgiem konditorejas izstrādājumiem. Gatavojiet jau iepriekš, lai svētku laikā ledusskapis jau būtu piepildīts ar dažādiem našķiem.

Ziemassvētku saldumi

Ziemassvētku saldumiem ir jābūt visu saldummīļu galdā. Liec svētku galdā mājās gatavotas krējuma un īrisa konfektes, pralinē un trifeles.

Saldās Ziemassvētku dāvanas

Visjaukākās dāvanas ir tās, kuras ir pašu rokām gatavotas un prieka pilnas. Un kas gan var būt vēl jaukāks par gardiem saldumiem, Ziemassvētku smalkmaizītēm un vienreizējām marmelādēm?

Ziemassvētku kūkas

Ziemassvētku gardumu gatavošana vienmēr ir ļoti īpašs process. Tā ir īsta miera osta, kur tradīcijas, šķiet, vienmēr ir cieņā.