Pistāciju bumbiņas ar rožūdeni

Apmēram 25 gab.

Atzīme (5 gab)

Sastāvdaļas

100 g lobītu pistācijas riekstu + daži dekorēšanai
90 g sviesta istabas temperatūrā
100 g Dansukker pūdercukura
2 ēdamkar. Dansukker gaišā Muscovado cukura
1 tējkar. Dansukker Vaniļas cukura
rīvēta miziņa no viena citrona
300 ml drupināta biskvīta
1-2 ēdamkar. rožūdens

Instrukcijas

Pistāciju riekstus noloba un sadrupina. Mīkstu sviestu, cukuru un citrona miziņu sakuļ. Pievieno drupinātu biskvītu un 3/4 pistācijas riekstu. Visu samīca vijīgā, lipīgā masā. Pēc garšas pievieno rožūdeni. Mīklu liek saldētavā uz vismaz 30 minūtēm.
Veido mazas bumbiņas, katru apviļā pistāciju drupačās.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Piparkūku siltumnīca

Piparkūkas

Vai ir kas vēl labāks par svaigi ceptu piparkūku smaržu? Jā, labāka ir vienīgi to garša. Piparkūkas var būt cietas un mīkstas, ar vai bez glazūras, kā mazas formiņas vai kā veselas mājiņas. Izlemiet paši, kādas vēlaties pagatavot.

Karstvīna sours

Ielūdz uz karstvīna svētkiem

Ielūdzot uz karstvīna svētkiem ērti un vienkārši sapulcināsi draugus pirms Ziemassvētkiem. Dažreiz nemaz nevajag daudz, lai radītu patīkamu atmosfēru. Esam izvēlējušies dažas gardas receptes, kas sniegs iedvesmu dzērienu un uzkodu pagatavošanā.

Ziemassvētku zvaigzne

Konditorejas izstrādājumi adventes laikam

Līdz ar pirmo adventi nāk arī Ziemassvētku noskaņa. Aizdedziet pirmo svecīti adventes vainagā, uzvāriet kafiju un cienājiet ar garšīgiem konditorejas izstrādājumiem. Gatavojiet jau iepriekš, lai svētku laikā ledusskapis jau būtu piepildīts ar dažādiem našķiem.

Ziemassvētku saldumi

Ziemassvētku saldumiem ir jābūt visu saldummīļu galdā. Liec svētku galdā mājās gatavotas krējuma un īrisa konfektes, pralinē un trifeles.

Saldās Ziemassvētku dāvanas

Visjaukākās dāvanas ir tās, kuras ir pašu rokām gatavotas un prieka pilnas. Un kas gan var būt vēl jaukāks par gardiem saldumiem, Ziemassvētku smalkmaizītēm un vienreizējām marmelādēm?

Ziemassvētku kūkas

Ziemassvētku gardumu gatavošana vienmēr ir ļoti īpašs process. Tā ir īsta miera osta, kur tradīcijas, šķiet, vienmēr ir cieņā.