Sastāvdaļas
125 g mīksta sviesta vai margarīna
150 ml Dansukker brūnā cukura
100 ml Dansukker tumšā Muscovado cukura
1 ola
350 ml miltu
½ t.kar. cepamā pulvera
½ t.kar. dzeramās sodas
1 ē.kar. piparkūku garšvielas
150 ml rozīņu
100 ml piena šokolādes
100 ml drupinātu mandeļu
Instrukcijas
Sviestu vai margarīnu saputo ar abiem cukura veidiem. Pievieno olu. Pievieno pārējās sastāvdaļas un sastrādā mīklā. Veido bumbiņas un kārto uz cepampapīra. Pēc vēlēšanās, apbārsta ar drupinātām mandelēm. Cep krāsns vidējā daļā 175 °C temperatūrā apmēram 12 minūtes.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Lieldienu saldumi
Šeit atradīsi gan konditorejas izstrādājumus, konfektes un desertus priecīgai Lieldienu svinēšanai.

Burvīgā šokolāde
Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.

Pankūkas
Bērniem garšo pankūkas. Protams, arī pieaugušajiem tās garšo. Pankūkas lieliski noder gan līdzņemšanai ceļā, gan kā uzkoda, vēlās brokastis vai saldais ēdiens. Turklāt tās ir iespējams pasniegt kopā ar dažādām gardām piedevām. Pamēģiniet tās nedaudz pārliet ar Dansukker zeltainais cukura sīrupu.

Cepsim plātsmaizes pašas
Cept plātsmaizes ir vienkārši un praktiski, turklāt viss būs pašas pagatavots. Īsti laikā, ja plānojat rīkot viesības vai ielūgt kolēģus uz kafijas pauzi.

Citrusaugļu laiks
Kas gan ir labāks par rīta sākumu, uz maizes uzziežot pašgatavotu marmelādi? Lai par iedvesmu kalpo šīs sezonas citrusaugļi!

Piektdienas atpūtas vakars
Piektdiena, iespējams, ir nedēļas labākā diena, un piektdienas atpūtas vakars ir labākais veids, kā nosvinēt darba nedēļas noslēgumu. Mums ir receptes tavam piektdienas atpūtas vakaram.