Mīkla vaniļas sirsniņām

Klasiski maigi un vienkārši cepumi ar labu sviesta garšu.

Atzīme (0 gab)

Sastāvdaļas

200 g kviešu miltu
150 g sviesta
1 vaniļas pāksts
60 g Dansukker pūdercukura

Instrukcijas

No pāksts izgrebj vaniļas sēklas un uz dēlīša tās sakapā ar nedaudz pūdercukura.

Tad bļodā sajauc miltus, vaniļas cukuru un pūdercukuru. Sviestu sagriež mazos kubiņos un sviestu sadrupina bļodā. Sastāvdaļas samīca viendabīgā mīklā.

Mīklu novieto uz stundu ledusskapī, lai sastingst.

Uzkarsē cepeškrāsni līdz 165 ˚C ventilatora režīmā.

Mīklu izrullē kvadrāta formā un ar piparkūku formiņām izgriež sirsniņas. Cepumus kārto uz cepešpannas, kas izklāta ar cepamo papīru, atstājot brīvu vietu starp cepumiem.

Cepumus cep krāsns vidusdaļā 8-12 minūtes, līdz tie kļūst gaiši zeltaini.

Pirms dekorēšanas atdzesē, tad uzglabā cieši noslēgtā traukā.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Ziemassvētku sirsniņas

Ziemassvētku sirsniņas

Atrodiet receptes un iedvesmu unikālām Ziemassvētku sirsniņām visiem, kas jums rūp.

Piparkūku siltumnīca

Piparkūkas

Vai ir kas vēl labāks par svaigi ceptu piparkūku smaržu? Jā, labāka ir vienīgi to garša. Piparkūkas var būt cietas un mīkstas, ar vai bez glazūras, kā mazas formiņas vai kā veselas mājiņas. Izlemiet paši, kādas vēlaties pagatavot.

Ziemassvētku saldumi

Ziemassvētku saldumi

Ziemassvētku saldumiem ir jābūt visu saldummīļu galdā. Liec svētku galdā mājās gatavotas krējuma un īrisa konfektes, pralinē un trifeles.

Braunija maisījums burciņā

Saldās Ziemassvētku dāvanas

Visjaukākās dāvanas ir tās, kuras ir pašu rokām gatavotas un prieka pilnas. Un kas gan var būt vēl jaukāks par gardiem saldumiem, Ziemassvētku smalkmaizītēm un vienreizējām marmelādēm?

Pasaku šokolādes kūka

Ziemassvētku kūkas

Ziemassvētku gardumu gatavošana vienmēr ir ļoti īpašs process. Tā ir īsta miera osta, kur tradīcijas, šķiet, vienmēr ir cieņā.

Dzēriens “Ziemas pasaka”

Ziemassvētku dzērieni

Kad aiz loga pūš saltie ziemas, nekas nav patīkamāk, kā ierausties dīvānā ar karstas kafijas vai tējas tasi rokās. Izbaudiet to, piekožot klāt sieru un kraukšķīgu maizi vai arī grauzdētus riekstus.