Mandeļu kūka bez glutēna

8 porcijas

Atzīme (0 gab)

Sastāvdaļas

200 g mandeļu
4 olas
200 g Dansukker niedru cukura „Demerara”
1 ēd. kar. rīvētu citrona miziņu
1 tējk. sasmalcināta rozmarīna
1 tējk. Dansukker vaniļas cukura ar dabisko vaniļu

Formas ietaukošanai
margarīns vai sviests

Garnējumam
Dansukker pūdercukurs
strēmelēs sagriezta citrona miziņa

Instrukcijas

Mandeles apgrauzdē, noberž mizu un sasmalcina. Saputo olas ar cukuru vieglās putās. Pievieno pārējās sastāvdaļas. Ielej mīklu 20 x 30 cm lielā, ar taukvielām iesmērētā formā un cep cepeškrāsns vidusdaļā 175 °C aptuveni 40 minūtes. Ļauj atdzist.

Pirms pasniegšanas pārkaisa ar pūdercukuru un citrona miziņu.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Piparkūku siltumnīca

Piparkūkas

Vai ir kas vēl labāks par svaigi ceptu piparkūku smaržu? Jā, labāka ir vienīgi to garša. Piparkūkas var būt cietas un mīkstas, ar vai bez glazūras, kā mazas formiņas vai kā veselas mājiņas. Izlemiet paši, kādas vēlaties pagatavot.

Karstvīna sours

Ielūdz uz karstvīna svētkiem

Ielūdzot uz karstvīna svētkiem ērti un vienkārši sapulcināsi draugus pirms Ziemassvētkiem. Dažreiz nemaz nevajag daudz, lai radītu patīkamu atmosfēru. Esam izvēlējušies dažas gardas receptes, kas sniegs iedvesmu dzērienu un uzkodu pagatavošanā.

Ziemassvētku zvaigzne

Konditorejas izstrādājumi adventes laikam

Līdz ar pirmo adventi nāk arī Ziemassvētku noskaņa. Aizdedziet pirmo svecīti adventes vainagā, uzvāriet kafiju un cienājiet ar garšīgiem konditorejas izstrādājumiem. Gatavojiet jau iepriekš, lai svētku laikā ledusskapis jau būtu piepildīts ar dažādiem našķiem.

Ziemassvētku saldumi

Ziemassvētku saldumiem ir jābūt visu saldummīļu galdā. Liec svētku galdā mājās gatavotas krējuma un īrisa konfektes, pralinē un trifeles.

Saldās Ziemassvētku dāvanas

Visjaukākās dāvanas ir tās, kuras ir pašu rokām gatavotas un prieka pilnas. Un kas gan var būt vēl jaukāks par gardiem saldumiem, Ziemassvētku smalkmaizītēm un vienreizējām marmelādēm?

Ziemassvētku kūkas

Ziemassvētku gardumu gatavošana vienmēr ir ļoti īpašs process. Tā ir īsta miera osta, kur tradīcijas, šķiet, vienmēr ir cieņā.