Mandeļu īrisu cepumi

Apm. 30 gab.

Atzīme (0 gab)

Sastāvdaļas

200 g sviesta vai margarīna
75 g Dansukker baltā smalkā cukura
15 g Dansukker vaniļas cukura ar dabisko vaniļu
275 g miltu

Mandeļu īrisu garnējums
30 g mandeļu vai sezama sēklu
50 g sviesta vai margarīna
50 g Dansukker baltā smalkā cukura
15 g miltu
30 ml putukrējuma

Instrukcijas

Samaisa mīklas sastāvdaļas. No mīklas izveido 30 vienādas bumbiņas un ieliek cepumu formiņās. Katrā bumbiņā izveido iedobīti.

Mandeles noloba, nomizo un sakapā. Katliņā samaisa visas garnējuma sastāvdaļas un uzkarsē. Ar karoti ieliek pildījumu cepumu iedobītēs. Cep cepeškrāsns vidū 200°C apmēram 12 minūtes. Ļauj atdzist uz restītēm.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Piparkūku siltumnīca

Piparkūkas

Vai ir kas vēl labāks par svaigi ceptu piparkūku smaržu? Jā, labāka ir vienīgi to garša. Piparkūkas var būt cietas un mīkstas, ar vai bez glazūras, kā mazas formiņas vai kā veselas mājiņas. Izlemiet paši, kādas vēlaties pagatavot.

Karstvīna sours

Ielūdz uz karstvīna svētkiem

Ielūdzot uz karstvīna svētkiem ērti un vienkārši sapulcināsi draugus pirms Ziemassvētkiem. Dažreiz nemaz nevajag daudz, lai radītu patīkamu atmosfēru. Esam izvēlējušies dažas gardas receptes, kas sniegs iedvesmu dzērienu un uzkodu pagatavošanā.

Ziemassvētku zvaigzne

Konditorejas izstrādājumi adventes laikam

Līdz ar pirmo adventi nāk arī Ziemassvētku noskaņa. Aizdedziet pirmo svecīti adventes vainagā, uzvāriet kafiju un cienājiet ar garšīgiem konditorejas izstrādājumiem. Gatavojiet jau iepriekš, lai svētku laikā ledusskapis jau būtu piepildīts ar dažādiem našķiem.

Ziemassvētku saldumi

Ziemassvētku saldumiem ir jābūt visu saldummīļu galdā. Liec svētku galdā mājās gatavotas krējuma un īrisa konfektes, pralinē un trifeles.

Saldās Ziemassvētku dāvanas

Visjaukākās dāvanas ir tās, kuras ir pašu rokām gatavotas un prieka pilnas. Un kas gan var būt vēl jaukāks par gardiem saldumiem, Ziemassvētku smalkmaizītēm un vienreizējām marmelādēm?

Ziemassvētku kūkas

Ziemassvētku gardumu gatavošana vienmēr ir ļoti īpašs process. Tā ir īsta miera osta, kur tradīcijas, šķiet, vienmēr ir cieņā.