Sastāvdaļas
100 g mandeļu
95 g Dansukker gaišā Muscovado cukura
1 olas baltums
Instrukcijas
Mandeles pārlej ar ūdeni un atstāj uz piecām stundām izmirkt. Cepeškrāsni noregulē uz 200 °C. Mandeles nokāš un sasmalcina blenderī. Pievieno muscovado cukuru. Turpina blendēt, līdz masa viendabīga. Pievieno olu un izmaisa.
Cepamplātni izklāj ar cepampapīru. Mandeļu masu liek dekorēšanas tūtiņā un veido cepumiņus 2 cm diametrā, starp cepumiņiem atstājot nelielas atstarpes.
Cep krāsns vidējā daļā apmēram 4-6 minūtes. Pirms noņemšanas no cepampapīra lēnām atdzesē.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Lieldienu saldumi
Šeit atradīsi gan konditorejas izstrādājumus, konfektes un desertus priecīgai Lieldienu svinēšanai.

Burvīgā šokolāde
Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.

Pankūkas
Bērniem garšo pankūkas. Protams, arī pieaugušajiem tās garšo. Pankūkas lieliski noder gan līdzņemšanai ceļā, gan kā uzkoda, vēlās brokastis vai saldais ēdiens. Turklāt tās ir iespējams pasniegt kopā ar dažādām gardām piedevām. Pamēģiniet tās nedaudz pārliet ar Dansukker zeltainais cukura sīrupu.

Cepsim plātsmaizes pašas
Cept plātsmaizes ir vienkārši un praktiski, turklāt viss būs pašas pagatavots. Īsti laikā, ja plānojat rīkot viesības vai ielūgt kolēģus uz kafijas pauzi.

Citrusaugļu laiks
Kas gan ir labāks par rīta sākumu, uz maizes uzziežot pašgatavotu marmelādi? Lai par iedvesmu kalpo šīs sezonas citrusaugļi!

Piektdienas atpūtas vakars
Piektdiena, iespējams, ir nedēļas labākā diena, un piektdienas atpūtas vakars ir labākais veids, kā nosvinēt darba nedēļas noslēgumu. Mums ir receptes tavam piektdienas atpūtas vakaram.