Sastāvdaļas
Pamatnes sastāvdaļas
150 g miltu
1 ēdamkar. Dansukker Zeltainā sīrupa
1 ēdamkar. Dansukker cukurbiešu cukura
1 ēdamkar. Dansukker vaniļas cukura
100 g auksta sviesta, sagriezta mazos gabaliņos
1 olas dzeltenums
Pildījumam
2 olas
5 olu dzeltenumi
225 g Dansukker cukurbiešu cukura
1 ēdamkar. Dansukker vaniļas cukura
75 ml saldā krējuma
3 citronu sula
1 citrona miziņa (rīvēta)
Dansukker pūdercukurs pārkaisīšanai
Instrukcijas
Cepeškrāsni uzkarsē līdz 170°C.
Pamatnes sastāvdaļas samaisa viendabīgā masā. Mīklu izlīdzina 24- 27 cm diametra formā ar noņemamām malām. Cep cepeškrāsnī 170°C aptuveni 20 minūtes. Atdzesē.
Puto olas, olu dzeltenumus un cukuru, pievienojot saldo krējumu, tad citronu sulu un rīvēto miziņu.
Ar pildījumu noklāj kūkas pamatni un cep 170°C 30-35 minūtes. Gatavu kūku atdzesē, ieteicams ledusskapī.
Pirms pasniegšanas pārkaisa ar pūdercukuru.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Halloween
Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.
Rudens bagātība ķirbis
Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.
Āboli un bumbieri cepeškrāsnī
No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā. Bumbieru tarte ar kazas sieru vai ābolu pildījums virtuļiem ir tikai pāris no plašās recepšu kolekcijas, ko piedāvājam jūsu uzmanībai.
Iecienītie āboli
Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.
Burvīgā šokolāde
Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.
Meža veltes brūklenes
Brūklenes ir perfektas ogas, jo tās saglabā savas vērtīgās īpašības visas ziemas garumā. Uzglabā tās ūdenī, svaigi samaltas ar cukuru vai ievārījumā. Izmanto ikreiz kā piedevu cepumiem, kūkai, desertam vai mērcei. Receptes - zemāk.