Kraukšķīgais ogu pīrāgs

40 minūtes

Atzīme (0 gab)

Sastāvdaļas

100 ml dažādu ogu
90 g Dansukker Nerafinētā cukurniedru sīrupa
1 ēdamkar. Dansukker Vaniļas cukura
150 g Dansukker tumšā Muscovado cukura
90 g miltu
1 tējkar. malta kanēļa
80 g auzu pārslu
100 g sviesta istabas temperatūrā

Instrukcijas

Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200 °C. Ogas, cukurniedru un vaniļas cukuru sastrādā masā un izlej kūkas formā. Muscovado cukuru, miltus, kanēli un auzu pārslas samaisa. Pievieno sviestu un visu sastrādā drupaču mīklā. Maisījumu vienmērīgi pārklāj ogām. Cep  15–20 minūtes, līdz pīrāgs gaiši brūns. Pīrāgu pasniedz karstu kopā ar pašu gatavotu vaniļas saldējumu.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Piparkūku siltumnīca

Piparkūkas

Vai ir kas vēl labāks par svaigi ceptu piparkūku smaržu? Jā, labāka ir vienīgi to garša. Piparkūkas var būt cietas un mīkstas, ar vai bez glazūras, kā mazas formiņas vai kā veselas mājiņas. Izlemiet paši, kādas vēlaties pagatavot.

Karstvīna sours

Ielūdz uz karstvīna svētkiem

Ielūdzot uz karstvīna svētkiem ērti un vienkārši sapulcināsi draugus pirms Ziemassvētkiem. Dažreiz nemaz nevajag daudz, lai radītu patīkamu atmosfēru. Esam izvēlējušies dažas gardas receptes, kas sniegs iedvesmu dzērienu un uzkodu pagatavošanā.

Ziemassvētku zvaigzne

Konditorejas izstrādājumi adventes laikam

Līdz ar pirmo adventi nāk arī Ziemassvētku noskaņa. Aizdedziet pirmo svecīti adventes vainagā, uzvāriet kafiju un cienājiet ar garšīgiem konditorejas izstrādājumiem. Gatavojiet jau iepriekš, lai svētku laikā ledusskapis jau būtu piepildīts ar dažādiem našķiem.

Ziemassvētku saldumi

Ziemassvētku saldumiem ir jābūt visu saldummīļu galdā. Liec svētku galdā mājās gatavotas krējuma un īrisa konfektes, pralinē un trifeles.

Saldās Ziemassvētku dāvanas

Visjaukākās dāvanas ir tās, kuras ir pašu rokām gatavotas un prieka pilnas. Un kas gan var būt vēl jaukāks par gardiem saldumiem, Ziemassvētku smalkmaizītēm un vienreizējām marmelādēm?

Ziemassvētku kūkas

Ziemassvētku gardumu gatavošana vienmēr ir ļoti īpašs process. Tā ir īsta miera osta, kur tradīcijas, šķiet, vienmēr ir cieņā.