Karstā šokolāde

Aukstajā rudenī sildies ar karstu šokolādi. Lai izdekorētu karsto šokolādi Helovīna noskaņās, pievienojiet zefīrus jeb maršmellovus un šokolādes dražejas.

Atzīme (1 gab)

Sastāvdaļas

1 litrs piena
100 ml kakao pulvera
2 ēdamkar. vaniļas cukura ar dabisko vaniļu
100 ml Dansukker Tumšā cukura sīrupa
8-12 maršmellovi
16-24 šokolādes bumbiņas

Instrukcijas

Katliņā ielej nedaudz piena. Pievieno kakao, vaniļas cukuru un maisa, līdz viss ir izšķīdis. Iemaisa iekšā sīrupu un atlikušo pienu un silda, līdz šķidrums sāk vārīties. Salej tasēs. Katrā zefīriņā iespiež  šokolādes "actiņu", un katrā tasē liek pa diviem zefīriņiem. Pasniedz nekavējoties.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Piparkūku siltumnīca

Piparkūkas

Vai ir kas vēl labāks par svaigi ceptu piparkūku smaržu? Jā, labāka ir vienīgi to garša. Piparkūkas var būt cietas un mīkstas, ar vai bez glazūras, kā mazas formiņas vai kā veselas mājiņas. Izlemiet paši, kādas vēlaties pagatavot.

Karstvīna sours

Ielūdz uz karstvīna svētkiem

Ielūdzot uz karstvīna svētkiem ērti un vienkārši sapulcināsi draugus pirms Ziemassvētkiem. Dažreiz nemaz nevajag daudz, lai radītu patīkamu atmosfēru. Esam izvēlējušies dažas gardas receptes, kas sniegs iedvesmu dzērienu un uzkodu pagatavošanā.

Ziemassvētku zvaigzne

Konditorejas izstrādājumi adventes laikam

Līdz ar pirmo adventi nāk arī Ziemassvētku noskaņa. Aizdedziet pirmo svecīti adventes vainagā, uzvāriet kafiju un cienājiet ar garšīgiem konditorejas izstrādājumiem. Gatavojiet jau iepriekš, lai svētku laikā ledusskapis jau būtu piepildīts ar dažādiem našķiem.

Ziemassvētku saldumi

Ziemassvētku saldumiem ir jābūt visu saldummīļu galdā. Liec svētku galdā mājās gatavotas krējuma un īrisa konfektes, pralinē un trifeles.

Saldās Ziemassvētku dāvanas

Visjaukākās dāvanas ir tās, kuras ir pašu rokām gatavotas un prieka pilnas. Un kas gan var būt vēl jaukāks par gardiem saldumiem, Ziemassvētku smalkmaizītēm un vienreizējām marmelādēm?

Ziemassvētku kūkas

Ziemassvētku gardumu gatavošana vienmēr ir ļoti īpašs process. Tā ir īsta miera osta, kur tradīcijas, šķiet, vienmēr ir cieņā.