Jāņogu un upeņu ievārījums ar burkāniem

Pilnīgi negaidīta garšas kombinācija - vasaras ogas kopā ar jaunajiem burkāniem! Šis pikantais ievārījums lieliski garšo kopā ar puscieto vai cieto sieru un cepumiem. Izmēģini to kopā ar svaigi ceptām vafelēm!

1 litrs

25 minūtes

Atzīme (0 gab)

Sastāvdaļas

500 g upeņu un jāņogu (bez kātiņiem)
200 g burkānu
400 g Dansukker Ievārījuma cukura
20 ml citrona sulas
100 ml ūdens

 

Instrukcijas

Ogas pārlasa un ber katlā. Burkānus noskalo, nomizo un sarīvē rupjās skaidiņās. Visas sastāvdaļas ber katlā, uzvāra, nosmeļ putas un vāra apmēram piecas minūtes. Verdošu ievārījumu lej tīrās izkarsētās burciņās, aizvāko un uzglabā vēsumā. 

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Piparkūku siltumnīca

Piparkūkas

Vai ir kas vēl labāks par svaigi ceptu piparkūku smaržu? Jā, labāka ir vienīgi to garša. Piparkūkas var būt cietas un mīkstas, ar vai bez glazūras, kā mazas formiņas vai kā veselas mājiņas. Izlemiet paši, kādas vēlaties pagatavot.

Karstvīna sours

Ielūdz uz karstvīna svētkiem

Ielūdzot uz karstvīna svētkiem ērti un vienkārši sapulcināsi draugus pirms Ziemassvētkiem. Dažreiz nemaz nevajag daudz, lai radītu patīkamu atmosfēru. Esam izvēlējušies dažas gardas receptes, kas sniegs iedvesmu dzērienu un uzkodu pagatavošanā.

Ziemassvētku zvaigzne

Konditorejas izstrādājumi adventes laikam

Līdz ar pirmo adventi nāk arī Ziemassvētku noskaņa. Aizdedziet pirmo svecīti adventes vainagā, uzvāriet kafiju un cienājiet ar garšīgiem konditorejas izstrādājumiem. Gatavojiet jau iepriekš, lai svētku laikā ledusskapis jau būtu piepildīts ar dažādiem našķiem.

Ziemassvētku saldumi

Ziemassvētku saldumiem ir jābūt visu saldummīļu galdā. Liec svētku galdā mājās gatavotas krējuma un īrisa konfektes, pralinē un trifeles.

Saldās Ziemassvētku dāvanas

Visjaukākās dāvanas ir tās, kuras ir pašu rokām gatavotas un prieka pilnas. Un kas gan var būt vēl jaukāks par gardiem saldumiem, Ziemassvētku smalkmaizītēm un vienreizējām marmelādēm?

Ziemassvētku kūkas

Ziemassvētku gardumu gatavošana vienmēr ir ļoti īpašs process. Tā ir īsta miera osta, kur tradīcijas, šķiet, vienmēr ir cieņā.