Ingvera nūjiņas

35 gab.

Atzīme (0 gab)

Sastāvdaļas

200 g sviesta vai margarīna
100 ml Dansukker gaišā Muscovado cukura
450 ml miltu
100 ml smalki sagriezta marinēta ingvera
100 ml smalki kapātu mandeļu
100 ml smalki kapātas tumšās šokolādes

Dekorēšanai
Dansukker brūnais niedru cukurs

Instrukcijas

Sviestu vai margarīnu Saputo kopā ar cukuru. Pievieno pārējās sastāvdaļas un sastrādā mīklā. Uz miltiem pārkaisītas darba virsmas mīklu rullē, izveidojot 60 x 10 cm rulli. To mazliet saplacina un sagriež 2 cm biezās strēmelēs. Cepumus pārkaisa ar brūno cukuru un liek uz cepampannas, kas pārklāta ar cepampapīru. Cep cepeškrāsns vidējā daļā 175 °C temperatūrā apmēram 20 minūtes.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Piparkūku siltumnīca

Piparkūkas

Vai ir kas vēl labāks par svaigi ceptu piparkūku smaržu? Jā, labāka ir vienīgi to garša. Piparkūkas var būt cietas un mīkstas, ar vai bez glazūras, kā mazas formiņas vai kā veselas mājiņas. Izlemiet paši, kādas vēlaties pagatavot.

Karstvīna sours

Ielūdz uz karstvīna svētkiem

Ielūdzot uz karstvīna svētkiem ērti un vienkārši sapulcināsi draugus pirms Ziemassvētkiem. Dažreiz nemaz nevajag daudz, lai radītu patīkamu atmosfēru. Esam izvēlējušies dažas gardas receptes, kas sniegs iedvesmu dzērienu un uzkodu pagatavošanā.

Ziemassvētku zvaigzne

Konditorejas izstrādājumi adventes laikam

Līdz ar pirmo adventi nāk arī Ziemassvētku noskaņa. Aizdedziet pirmo svecīti adventes vainagā, uzvāriet kafiju un cienājiet ar garšīgiem konditorejas izstrādājumiem. Gatavojiet jau iepriekš, lai svētku laikā ledusskapis jau būtu piepildīts ar dažādiem našķiem.

Ziemassvētku saldumi

Ziemassvētku saldumiem ir jābūt visu saldummīļu galdā. Liec svētku galdā mājās gatavotas krējuma un īrisa konfektes, pralinē un trifeles.

Saldās Ziemassvētku dāvanas

Visjaukākās dāvanas ir tās, kuras ir pašu rokām gatavotas un prieka pilnas. Un kas gan var būt vēl jaukāks par gardiem saldumiem, Ziemassvētku smalkmaizītēm un vienreizējām marmelādēm?

Ziemassvētku kūkas

Ziemassvētku gardumu gatavošana vienmēr ir ļoti īpašs process. Tā ir īsta miera osta, kur tradīcijas, šķiet, vienmēr ir cieņā.