Sastāvdaļas
200 g sviesta istabas temperatūrā
90 g Dansukker Cukurniedru cukura
1 ēdamkar. Dansukker Dzidrā sīrupa
30 g mandeļu
30 g lazdu riekstu
75 g šokolādes
300 g kviešu miltu
1 tējkar. sodas
1 tējkar. Dansukker Vaniļas cukura
1,5 tējkar. malta ingvera
Instrukcijas
Sviestu, cukuru un sīrupu kārtīgi sakuļ.
Mandeles, riekstus un šokolādi sadrupina un iemaisa sviesta masā.
Miltus, sodu, vaniļas cukuru un ingvera pulveri samaisa un iecilā sviesta maisījumā. Visu sastrādā viendabīgā mīklā.
Mīklu sarullē 4-5 centimetru biezā rullī, pārklāj ar pārtikas plēvi un novieto uz nakti vēsumā.
Cepeškrāsni noregulē uz 175 °C.
Mīklas rulli sagriež 1 c biezās šķēlēs un izkārto tās uz cepampapīra.
Cep apmēram 10–12 minūtes.
Padoms!
Kārtojiet cepumu sastāvdaļas skaistā burciņā un pasniedziet Ziemassvētkos kā dāvanu!
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Lieldienu saldumi
Šeit atradīsi gan konditorejas izstrādājumus, konfektes un desertus priecīgai Lieldienu svinēšanai.

Burvīgā šokolāde
Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.

Pankūkas
Bērniem garšo pankūkas. Protams, arī pieaugušajiem tās garšo. Pankūkas lieliski noder gan līdzņemšanai ceļā, gan kā uzkoda, vēlās brokastis vai saldais ēdiens. Turklāt tās ir iespējams pasniegt kopā ar dažādām gardām piedevām. Pamēģiniet tās nedaudz pārliet ar Dansukker zeltainais cukura sīrupu.

Cepsim plātsmaizes pašas
Cept plātsmaizes ir vienkārši un praktiski, turklāt viss būs pašas pagatavots. Īsti laikā, ja plānojat rīkot viesības vai ielūgt kolēģus uz kafijas pauzi.

Citrusaugļu laiks
Kas gan ir labāks par rīta sākumu, uz maizes uzziežot pašgatavotu marmelādi? Lai par iedvesmu kalpo šīs sezonas citrusaugļi!

Piektdienas atpūtas vakars
Piektdiena, iespējams, ir nedēļas labākā diena, un piektdienas atpūtas vakars ir labākais veids, kā nosvinēt darba nedēļas noslēgumu. Mums ir receptes tavam piektdienas atpūtas vakaram.