Ievārījumu pamatrecepte – garšas variācijas

Atzīme (0 gab)

Sastāvdaļas

Aveņu marmelāde
500 g aveņu
150 g Dansukker Marmelādes cukura
2 ēdamkar. Dansukker cukurniedru sīrupa
2 tējkar. Dansukker vaniļas cukura
2 anīsa zvaigznītes
1 timiāna zariņš

Smilšērkšķu, ingvera un tumšā Muscovado ievārījums
225 g smilšērkšķu
2 tējkar. rīvēta svaiga ingvera
2 ēd. kar. Dansukker tumšā Muscovado cukura
2 tējkar. Dansukker vaniļas cukura
100 g Dansukker Ievārījuma cukura

Rabarberu, vaniļas un timuta piparu ievārījums
500 g rabarberu
100 g Dansukker Ievārījuma cukura
1 vaniļas pāksts
1 tējkar. Dansukker vaniļas cukura
100 ml ūdens
Daži timuta piparu graudi (var aizvietot ar sičuan vai rozā pipariem)

Zemeņu un kakao pērlīšu ievārījums
500 g zemeņu
180 g Dansukker Marmelādes cukura
2 ēd. kar. Dansukker Cukurniedru sīrupa
2 ēd. kar. kakao pērlīšu (var aizvietot ar 50 g sadrupinātas tumšās šokolādes)

Pikantais plūmju ievārījums
500 g plūmju bez kauliņiem
200 ml Dansukker Ievārījuma cukura
2 kanēļa standziņas
1 tējkar. drupināta kardamona
1 citrona sula un miziņa

Bumbieru un vaniļas ievārījums
500 g bumbieru (sagriezti daļās un nomizoti)
200 ml Dansukker Ievārījuma cukura
1 vaniļas pāksts
2 tējkar. Dansukker Vaniļas cukura

Instrukcijas

Ogas pārlasa, noskalo, ber katlā, pievieno cukuru un garšvielas. Uzvāra un turpina vārīt 3-10 minūtes, atkarībā no ogu veida. Nosmeļ putas un pilda tīrās, sterilizētās burkās. Uzglabā vēsā vietā.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Piparkūku siltumnīca

Piparkūkas

Vai ir kas vēl labāks par svaigi ceptu piparkūku smaržu? Jā, labāka ir vienīgi to garša. Piparkūkas var būt cietas un mīkstas, ar vai bez glazūras, kā mazas formiņas vai kā veselas mājiņas. Izlemiet paši, kādas vēlaties pagatavot.

Karstvīna sours

Ielūdz uz karstvīna svētkiem

Ielūdzot uz karstvīna svētkiem ērti un vienkārši sapulcināsi draugus pirms Ziemassvētkiem. Dažreiz nemaz nevajag daudz, lai radītu patīkamu atmosfēru. Esam izvēlējušies dažas gardas receptes, kas sniegs iedvesmu dzērienu un uzkodu pagatavošanā.

Ziemassvētku zvaigzne

Konditorejas izstrādājumi adventes laikam

Līdz ar pirmo adventi nāk arī Ziemassvētku noskaņa. Aizdedziet pirmo svecīti adventes vainagā, uzvāriet kafiju un cienājiet ar garšīgiem konditorejas izstrādājumiem. Gatavojiet jau iepriekš, lai svētku laikā ledusskapis jau būtu piepildīts ar dažādiem našķiem.

Ziemassvētku saldumi

Ziemassvētku saldumiem ir jābūt visu saldummīļu galdā. Liec svētku galdā mājās gatavotas krējuma un īrisa konfektes, pralinē un trifeles.

Saldās Ziemassvētku dāvanas

Visjaukākās dāvanas ir tās, kuras ir pašu rokām gatavotas un prieka pilnas. Un kas gan var būt vēl jaukāks par gardiem saldumiem, Ziemassvētku smalkmaizītēm un vienreizējām marmelādēm?

Ziemassvētku kūkas

Ziemassvētku gardumu gatavošana vienmēr ir ļoti īpašs process. Tā ir īsta miera osta, kur tradīcijas, šķiet, vienmēr ir cieņā.