Sastāvdaļas
150 g zemeņu
150 g aveņu
150 g ērkšķogu
150 g jāņogu
150 g upeņu
700 g Dansukker Ievārījuma cukura
100 ml ruma
Instrukcijas
Ogas noskalo un pārlasa. Zemenes un ērkšķogas pārgriež uz pusēm. Liek visas ogas katliņā, pieber Ievārījuma cukuru. Atstāj uz nakti, lai izdalās sula. Tad uzvāra un uz nelielas uguns vāra 10 minūtes. Noņem no uguns, pielej rumu. Nosmeļ putas. Ielej karstās sterilizētās burkās. Noslēdz. Uzglabā vēsā vietā.
Ievārījumā var izmantot jebkuras citas ogas vai smalkos gabaliņos sagrieztus augļus.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Lieldienu saldumi
Šeit atradīsi gan konditorejas izstrādājumus, konfektes un desertus priecīgai Lieldienu svinēšanai.

Burvīgā šokolāde
Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.

Pankūkas
Bērniem garšo pankūkas. Protams, arī pieaugušajiem tās garšo. Pankūkas lieliski noder gan līdzņemšanai ceļā, gan kā uzkoda, vēlās brokastis vai saldais ēdiens. Turklāt tās ir iespējams pasniegt kopā ar dažādām gardām piedevām. Pamēģiniet tās nedaudz pārliet ar Dansukker zeltainais cukura sīrupu.

Cepsim plātsmaizes pašas
Cept plātsmaizes ir vienkārši un praktiski, turklāt viss būs pašas pagatavots. Īsti laikā, ja plānojat rīkot viesības vai ielūgt kolēģus uz kafijas pauzi.

Citrusaugļu laiks
Kas gan ir labāks par rīta sākumu, uz maizes uzziežot pašgatavotu marmelādi? Lai par iedvesmu kalpo šīs sezonas citrusaugļi!

Piektdienas atpūtas vakars
Piektdiena, iespējams, ir nedēļas labākā diena, un piektdienas atpūtas vakars ir labākais veids, kā nosvinēt darba nedēļas noslēgumu. Mums ir receptes tavam piektdienas atpūtas vakaram.