Ērkšķogu, kivi un vīnogu ievārījums

Zīdains ievārījums ar skābenu ērkšķogu, kivi un vīnogu garšu kombināciju. Lieliski garšo kopā ar sieru kā pēcpusdienas uzkodu plate.

1 l

40 minūtes

Atzīme (1 gab)

Sastāvdaļas

300 g ērkšķogu
300 g kivi
300 g zaļo vīnogu
50 ml ūdens
50 ml laima sulas
600 g Dansukker ievārījuma cukura

Instrukcijas

Ērkšķogām atdala kauslapiņas un kātiņus. Kivi un banānus  nomizo un sakapā. Vīnogas noskalo, pārgriež uz pusēm un atdala sēkliņas.

Visas sastāvdaļas uz lēnas uguns uzvāra, nosmeļ putas un pavāra vēl 10 minūtes. Tad pievieno cukuru un vāra vēl 6-8 minūtes. Pilda tīrās izkarsētās burciņās, cieši aizvāko un uzglabā vēsumā.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Piparkūku siltumnīca

Piparkūkas

Vai ir kas vēl labāks par svaigi ceptu piparkūku smaržu? Jā, labāka ir vienīgi to garša. Piparkūkas var būt cietas un mīkstas, ar vai bez glazūras, kā mazas formiņas vai kā veselas mājiņas. Izlemiet paši, kādas vēlaties pagatavot.

Karstvīna sours

Ielūdz uz karstvīna svētkiem

Ielūdzot uz karstvīna svētkiem ērti un vienkārši sapulcināsi draugus pirms Ziemassvētkiem. Dažreiz nemaz nevajag daudz, lai radītu patīkamu atmosfēru. Esam izvēlējušies dažas gardas receptes, kas sniegs iedvesmu dzērienu un uzkodu pagatavošanā.

Ziemassvētku zvaigzne

Konditorejas izstrādājumi adventes laikam

Līdz ar pirmo adventi nāk arī Ziemassvētku noskaņa. Aizdedziet pirmo svecīti adventes vainagā, uzvāriet kafiju un cienājiet ar garšīgiem konditorejas izstrādājumiem. Gatavojiet jau iepriekš, lai svētku laikā ledusskapis jau būtu piepildīts ar dažādiem našķiem.

Ziemassvētku saldumi

Ziemassvētku saldumiem ir jābūt visu saldummīļu galdā. Liec svētku galdā mājās gatavotas krējuma un īrisa konfektes, pralinē un trifeles.

Saldās Ziemassvētku dāvanas

Visjaukākās dāvanas ir tās, kuras ir pašu rokām gatavotas un prieka pilnas. Un kas gan var būt vēl jaukāks par gardiem saldumiem, Ziemassvētku smalkmaizītēm un vienreizējām marmelādēm?

Ziemassvētku kūkas

Ziemassvētku gardumu gatavošana vienmēr ir ļoti īpašs process. Tā ir īsta miera osta, kur tradīcijas, šķiet, vienmēr ir cieņā.