Sastāvdaļas
70 g Dansukker niedru cukura "Demerara"
45 ml Dansukker Dzidrā cukura sīrupa
10 g Dansukker vaniļas cukura ar dabisko vaniļu
120 g kviešu miltu
80 g auzu pārslu
100 g sasmalcinātu lazdu riekstu
500 g nomizotu bumbieru, bez serdēm
Sviests vai margarīns trauka ieziešanai
Instrukcijas
Katliņā izkausē sviestu vai margarīnu. Noņem no plīts un iemaisa pārējās sastāvdaļas, līdz maisījums līdzinās maizes drupatām. Iesmērē pīrāgu formu ar sviestu vai margarīnu. Bumbierus sagriež šķēlītēs, ievieto formas apakšā un pārlej tos ar maisījumu. Cep cepeškrāsns vidusdaļā 200°C apmēram 20 minūtes. Pasniedz remdenu ar putukrējumu.
Bumbierus var aizstāt ar āboliem vai citiem augļiem.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Piparkūkas
Vai ir kas vēl labāks par svaigi ceptu piparkūku smaržu? Jā, labāka ir vienīgi to garša. Piparkūkas var būt cietas un mīkstas, ar vai bez glazūras, kā mazas formiņas vai kā veselas mājiņas. Izlemiet paši, kādas vēlaties pagatavot.
Ielūdz uz karstvīna svētkiem
Ielūdzot uz karstvīna svētkiem ērti un vienkārši sapulcināsi draugus pirms Ziemassvētkiem. Dažreiz nemaz nevajag daudz, lai radītu patīkamu atmosfēru. Esam izvēlējušies dažas gardas receptes, kas sniegs iedvesmu dzērienu un uzkodu pagatavošanā.
Konditorejas izstrādājumi adventes laikam
Līdz ar pirmo adventi nāk arī Ziemassvētku noskaņa. Aizdedziet pirmo svecīti adventes vainagā, uzvāriet kafiju un cienājiet ar garšīgiem konditorejas izstrādājumiem. Gatavojiet jau iepriekš, lai svētku laikā ledusskapis jau būtu piepildīts ar dažādiem našķiem.
Ziemassvētku saldumi
Ziemassvētku saldumiem ir jābūt visu saldummīļu galdā. Liec svētku galdā mājās gatavotas krējuma un īrisa konfektes, pralinē un trifeles.
Saldās Ziemassvētku dāvanas
Visjaukākās dāvanas ir tās, kuras ir pašu rokām gatavotas un prieka pilnas. Un kas gan var būt vēl jaukāks par gardiem saldumiem, Ziemassvētku smalkmaizītēm un vienreizējām marmelādēm?
Ziemassvētku kūkas
Ziemassvētku gardumu gatavošana vienmēr ir ļoti īpašs process. Tā ir īsta miera osta, kur tradīcijas, šķiet, vienmēr ir cieņā.