Sastāvdaļas
40 g auzu pārslu
50 g sasmalcinātu lazdu riekstu (pēc izvēles)
45 g Dansukker Farīna cukura
10 g Dansukker vaniļas cukura ar dabisko vaniļu
125 g sviesta vai margarīna
50 g vājpiena biezpiena
Pildījumam
500 g svaigu ogu vai sagrieztu augļu
200-300 ml dabiskā jogurta
5 g laima miziņu
40 g Dansukker pūdercukura
Dekorēšanai
Dansukker niedru cukurs “Demerara”
Instrukcijas
Sausās sastāvdaļas ievieto traukā. Izkausē sviestu vai margarīnu, ļauj atdzist, tad samaisa ar biezpienu. Ielej ietaukotā pīrāgu formā vai sešās mazākās formiņās un cep cepeškrāsns vidusdaļā 200°C apmēram 10 minūtes. Ļauj atdzist. Virspusē sakārto augļus vai ogas. Sajauc kopā jogurtu, laima miziņas un pūdercukuru un pārkaisa augļiem. Viegli pārkaisa ar cukuru.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Piparkūkas
Vai ir kas vēl labāks par svaigi ceptu piparkūku smaržu? Jā, labāka ir vienīgi to garša. Piparkūkas var būt cietas un mīkstas, ar vai bez glazūras, kā mazas formiņas vai kā veselas mājiņas. Izlemiet paši, kādas vēlaties pagatavot.
Ielūdz uz karstvīna svētkiem
Ielūdzot uz karstvīna svētkiem ērti un vienkārši sapulcināsi draugus pirms Ziemassvētkiem. Dažreiz nemaz nevajag daudz, lai radītu patīkamu atmosfēru. Esam izvēlējušies dažas gardas receptes, kas sniegs iedvesmu dzērienu un uzkodu pagatavošanā.
Konditorejas izstrādājumi adventes laikam
Līdz ar pirmo adventi nāk arī Ziemassvētku noskaņa. Aizdedziet pirmo svecīti adventes vainagā, uzvāriet kafiju un cienājiet ar garšīgiem konditorejas izstrādājumiem. Gatavojiet jau iepriekš, lai svētku laikā ledusskapis jau būtu piepildīts ar dažādiem našķiem.
Ziemassvētku saldumi
Ziemassvētku saldumiem ir jābūt visu saldummīļu galdā. Liec svētku galdā mājās gatavotas krējuma un īrisa konfektes, pralinē un trifeles.
Saldās Ziemassvētku dāvanas
Visjaukākās dāvanas ir tās, kuras ir pašu rokām gatavotas un prieka pilnas. Un kas gan var būt vēl jaukāks par gardiem saldumiem, Ziemassvētku smalkmaizītēm un vienreizējām marmelādēm?
Ziemassvētku kūkas
Ziemassvētku gardumu gatavošana vienmēr ir ļoti īpašs process. Tā ir īsta miera osta, kur tradīcijas, šķiet, vienmēr ir cieņā.