Dažādu augļu marmelāde

Atzīme (0 gab)

Sastāvdaļas

400 g sarkano greipfrūtu
400 g apelsīnu
200 g karambolu
100 g kumkvatu
200 ml ūdens
2 ēd. kar. Dansukker vaniļas cukura ar dabisko vaniļu
1 tējk. malta kardamona
1 kg Dansukker Ievārījuma cukura 

Instrukcijas

Augļus rūpīgi nomazgā. Greipfrūtus un apelsīnus nomizo, noteikti nogriežot visu mizas balto daļu. Tad sadala daiviņās un sagriež tās mazākos gabalos. Karambolus nomizo, pārgriež uz pusēm, atbrīvo no sēklām, sagriež mazākos gabalos. Kumkvatus sagriež plānās šķēlītēs. Liek visu katliņā ar ūdeni, pārliek vāku un vāra uz lēnas uguns 10 minūtes. Pievieno vaniļas cukuru, kardamonu un ievārījuma cukuru, maisot vāra 3 minūtes. Nosmeļ putas. Iepilda marmelādi siltās, tīrās burkās. Noslēdz tās. Uzglabā vēsā vietā. 

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Vasaras kūka

Kūkas vasaras svinībām un svētkiem

Pienācis laiks izlaidumam, mācību gada beigām, Jāņiem vai citiem vasaras svētkiem? Šeit atradīsi iedvesmojošas kūku receptes pavasara un vasaras ballītei!

Mandeļu kūka ar rabarberiem

Rabarberu laiks

Rabarberu pīrāgs ir klasisks gardums, taču kāpēc gan nepamēģināt pagatavot rabarberu smalkmaizītes vai rabarberu kompotu?

Semifredo ar aveņu un pistāciju pildījumu

Pagatavo saldējumu

Kāpēc gan pirkt saldējumu, ja to var pagatavot pats! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās saldējuma receptes, bet tu, protams, vari eksperimentēt arī ar savām iemīļotākajām receptēm!

Plūškoka kolins un Rabarberu sours

Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus

Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.

Rabarberu sīrups

Kafijas pauze saulē

Uzklāj galdu kafijas pauzei pavasara saulītē! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās receptes, kā pagatavot smalkmaizītes brīnišķīgai pēcpusdienai uz balkona, parkā vai dārzā.

Šokolādes kūka

Burvīgā šokolāde

Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.