Sastāvdaļas
360 g zemesriekstu sviesta
110 g sviesta
250 g Dansukker pūdercukura
95 g Dansukker gaišā Muscovado cukura
1 šķipsniņa sāls
Dekoram
apmēram 400 g šokolādes
Instrukcijas
Zemesriekstu sviestu un sviestu istabas temperatūrā saputo līdz krēmveida konsistencei. Pievieno pūdercukuru, muskovado cukuru un sāli un sakuļ. Novieto ledusskapī uz vismaz 30 minūtēm.
Mīklu sarullē 35 bumbiņās un izklāj uz pergamenta loksnes. Novieto saldētavā uz apmēram 20 minūtēm.
Tikmēr ūdens peldē izkausē šokolādi. Bumbiņas izņem no saldētavas, katrā iedur zobu bakstāmo un iemērc šokolādē, atstājot nelielu laukumu augšpusē nepārklātu.
Zobu bakstāmos izņem no bumbiņām un nedaudz piespiež ar karoti, lai izlīdzinātu virsmu. Novieto sastingt ledusskapī.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Ziemassvētku sirsniņas
Atrodiet receptes un iedvesmu unikālām Ziemassvētku sirsniņām visiem, kas jums rūp.
Piparkūkas
Vai ir kas vēl labāks par svaigi ceptu piparkūku smaržu? Jā, labāka ir vienīgi to garša. Piparkūkas var būt cietas un mīkstas, ar vai bez glazūras, kā mazas formiņas vai kā veselas mājiņas. Izlemiet paši, kādas vēlaties pagatavot.
Ziemassvētku saldumi
Ziemassvētku saldumiem ir jābūt visu saldummīļu galdā. Liec svētku galdā mājās gatavotas krējuma un īrisa konfektes, pralinē un trifeles.
Saldās Ziemassvētku dāvanas
Visjaukākās dāvanas ir tās, kuras ir pašu rokām gatavotas un prieka pilnas. Un kas gan var būt vēl jaukāks par gardiem saldumiem, Ziemassvētku smalkmaizītēm un vienreizējām marmelādēm?
Ziemassvētku kūkas
Ziemassvētku gardumu gatavošana vienmēr ir ļoti īpašs process. Tā ir īsta miera osta, kur tradīcijas, šķiet, vienmēr ir cieņā.
Ziemassvētku dzērieni
Kad aiz loga pūš saltie ziemas, nekas nav patīkamāk, kā ierausties dīvānā ar karstas kafijas vai tējas tasi rokās. Izbaudiet to, piekožot klāt sieru un kraukšķīgu maizi vai arī grauzdētus riekstus.