Sastāvdaļas
50 g rauga
500 ml piena
100 ml rapšu eļļas
½ g safrāna
1 ēd.kar. malta anīsa
½ t.kar. sāls
50 ml Dansukker dzidrā sīrupa
About 1.8 L Manitoba miltu
Dekorēšanai
Sēklas pēc izvēles
Instrukcijas
Sadurpina raugu. Pienu uzslida līdz 37 °C un pārlej raugam. Maisa, līdz raugš izšķīdis. Pievieno eļļu, safrānu, anīsa sēklas, sāli un sīrupu. Iestrādā miltus, līdz mīkla vairs nelīp pie rokām. Pārklāj ar dvielīti un ļauj uzrūgt 30 minūtes. Uz miltiem apkaisīta galda mīca, līdz mīkla kļūst vijīga. Sadala divās daļās. Katru izrullē garā rullī. Sagriež gabalos, tos katru atkal izrullē un savij maizītes. Kārto uz cepampapīra, glazē ar ūdeni un apkaisa ar sēklām. Atstāj vēl uz 30 minūtēm uzrūgt. Cep krāsns vidējā daļā 225 °C temperatūrā apmēram 8 minūtes.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Lieldienu saldumi
Šeit atradīsi gan konditorejas izstrādājumus, konfektes un desertus priecīgai Lieldienu svinēšanai.

Burvīgā šokolāde
Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.

Pankūkas
Bērniem garšo pankūkas. Protams, arī pieaugušajiem tās garšo. Pankūkas lieliski noder gan līdzņemšanai ceļā, gan kā uzkoda, vēlās brokastis vai saldais ēdiens. Turklāt tās ir iespējams pasniegt kopā ar dažādām gardām piedevām. Pamēģiniet tās nedaudz pārliet ar Dansukker zeltainais cukura sīrupu.

Cepsim plātsmaizes pašas
Cept plātsmaizes ir vienkārši un praktiski, turklāt viss būs pašas pagatavots. Īsti laikā, ja plānojat rīkot viesības vai ielūgt kolēģus uz kafijas pauzi.

Citrusaugļu laiks
Kas gan ir labāks par rīta sākumu, uz maizes uzziežot pašgatavotu marmelādi? Lai par iedvesmu kalpo šīs sezonas citrusaugļi!

Piektdienas atpūtas vakars
Piektdiena, iespējams, ir nedēļas labākā diena, un piektdienas atpūtas vakars ir labākais veids, kā nosvinēt darba nedēļas noslēgumu. Mums ir receptes tavam piektdienas atpūtas vakaram.