Biešu relišs

Atzīme (0 gab)

Sastāvdaļas

500 g biešu
150 g nomizotu, kubiņos sagrieztu ābolu
1 mazos gabaliņos sagriezts sarkanais sīpols
½ smalki sakapāta asā sarkanā pipara
1 sarīvēts ķiploks
50 ml Dansukker Niedru sīrupa
50 ml tumšā balzāma etiķa
50 ml Dižonas sinepju
2 g sāls
1 g maltu balto piparu
25 ml eļļas

Instrukcijas

Relišs ir svaiga vai nedaudz karsēta mērce. Tas nav tik salds kā čatnijs, un atšķiras no čatnija arī ar konsistenci, kas nav tāda pati, kā čatnijiem un ievārījumiem.

Bietes vāra viegli sālītā ūdenī aptuveni 45 minūtes. Noskalo aukstā ūdenī. Tad nomizo un sagriež kubiņos. Katliņā uzkarsē eļļu un viegli apcep ābolus un sīpolu. Pievieno pārējās sastāvdaļas, izņemot bietes un sinepes, un 5 minūtes vāra uz lēnas uguns. Tad pievieno bietes un sinepes. Ļauj atdzist. Uzglabā ledusskapī.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Vasaras kūka

Kūkas vasaras svinībām un svētkiem

Pienācis laiks izlaidumam, mācību gada beigām, Jāņiem vai citiem vasaras svētkiem? Šeit atradīsi iedvesmojošas kūku receptes pavasara un vasaras ballītei!

Mandeļu kūka ar rabarberiem

Rabarberu laiks

Rabarberu pīrāgs ir klasisks gardums, taču kāpēc gan nepamēģināt pagatavot rabarberu smalkmaizītes vai rabarberu kompotu?

Semifredo ar aveņu un pistāciju pildījumu

Pagatavo saldējumu

Kāpēc gan pirkt saldējumu, ja to var pagatavot pats! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās saldējuma receptes, bet tu, protams, vari eksperimentēt arī ar savām iemīļotākajām receptēm!

Plūškoka kolins un Rabarberu sours

Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus

Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.

Rabarberu sīrups

Kafijas pauze saulē

Uzklāj galdu kafijas pauzei pavasara saulītē! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās receptes, kā pagatavot smalkmaizītes brīnišķīgai pēcpusdienai uz balkona, parkā vai dārzā.

Šokolādes kūka

Burvīgā šokolāde

Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.