Baltās šokolādes panna cotta ar Muscovado cukurā marinētām zemenēm

4 porcijas

1 stunda

Atzīme (9 gab)

Sastāvdaļas

Panna cotta
100 g baltās šokolādes
70 g Dansukker želejas cukura Multi
400 ml saldā krējuma
1 tējkar. Dansukker vaniļas cukura

Marinētām zemenēm
200 g zemeņu
95 g Dansukker gaišā Muscovado cukura
1 laima sula

Instrukcijas

Balto šokolādi smalki sakapā un ber bļodā. Želejas cukuru, saldo krējumu un vaniļas cukuru katliņā uzvāra. Karstu lej pāri baltajai šokolādei un kārtīgi izmaisa. Lej porciju trauciņos un ledusskapī atdzesē 1 stundu.
Pa to laiku zemenes noskalo un sagriež gabalos. Pievieno cukuru un laima sulu. Izmaisa un atstāj uz 30 minūtēm ievilkties. Desertu dekorē ar ogām un servē.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Piparkūku siltumnīca

Piparkūkas

Vai ir kas vēl labāks par svaigi ceptu piparkūku smaržu? Jā, labāka ir vienīgi to garša. Piparkūkas var būt cietas un mīkstas, ar vai bez glazūras, kā mazas formiņas vai kā veselas mājiņas. Izlemiet paši, kādas vēlaties pagatavot.

Karstvīna sours

Ielūdz uz karstvīna svētkiem

Ielūdzot uz karstvīna svētkiem ērti un vienkārši sapulcināsi draugus pirms Ziemassvētkiem. Dažreiz nemaz nevajag daudz, lai radītu patīkamu atmosfēru. Esam izvēlējušies dažas gardas receptes, kas sniegs iedvesmu dzērienu un uzkodu pagatavošanā.

Ziemassvētku zvaigzne

Konditorejas izstrādājumi adventes laikam

Līdz ar pirmo adventi nāk arī Ziemassvētku noskaņa. Aizdedziet pirmo svecīti adventes vainagā, uzvāriet kafiju un cienājiet ar garšīgiem konditorejas izstrādājumiem. Gatavojiet jau iepriekš, lai svētku laikā ledusskapis jau būtu piepildīts ar dažādiem našķiem.

Ziemassvētku saldumi

Ziemassvētku saldumiem ir jābūt visu saldummīļu galdā. Liec svētku galdā mājās gatavotas krējuma un īrisa konfektes, pralinē un trifeles.

Saldās Ziemassvētku dāvanas

Visjaukākās dāvanas ir tās, kuras ir pašu rokām gatavotas un prieka pilnas. Un kas gan var būt vēl jaukāks par gardiem saldumiem, Ziemassvētku smalkmaizītēm un vienreizējām marmelādēm?

Ziemassvētku kūkas

Ziemassvētku gardumu gatavošana vienmēr ir ļoti īpašs process. Tā ir īsta miera osta, kur tradīcijas, šķiet, vienmēr ir cieņā.