Sastāvdaļas
300 ml saldā krējuma
2 tējk. Dansukker vaniļas cukura ar dabisko vaniļu
Lakricas monētas un citi saldumi
Bezē pamatnei
3 olu baltumi
150 ml Dansukker baltā smalkā cukura
Instrukcijas
Olu baltumus ieliek tīrā un sausā putojamā traukā. Pievieno 50 ml cukura un 30 minūtes puto ar elektrisko mikseri (iestata vismazāko ātrumu). Ieslēdz maksimālo ātrumu un turpina putot olu baltumus, līdz tie kļūst biezi un stingri. Lēnām iejauc atlikušo cukuru.
Uz cepamā papīra uzvelk riņķa līniju (diametrs 20 cm) un tajā ieklāj masu. Cep aptuveni 1 stundu 100 °C. Ļauj bezē atdzist.
Saputo saldo krējumu ar vaniļas cukuru. Uzklāj to uz bezē pamatnes. Saldē torti 4-5 stundas.
Pirms pasniegšanas dekorē ar lakricas monētām un citiem kārdinošiem dārgumiem.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Piparkūkas
Vai ir kas vēl labāks par svaigi ceptu piparkūku smaržu? Jā, labāka ir vienīgi to garša. Piparkūkas var būt cietas un mīkstas, ar vai bez glazūras, kā mazas formiņas vai kā veselas mājiņas. Izlemiet paši, kādas vēlaties pagatavot.
Ielūdz uz karstvīna svētkiem
Ielūdzot uz karstvīna svētkiem ērti un vienkārši sapulcināsi draugus pirms Ziemassvētkiem. Dažreiz nemaz nevajag daudz, lai radītu patīkamu atmosfēru. Esam izvēlējušies dažas gardas receptes, kas sniegs iedvesmu dzērienu un uzkodu pagatavošanā.
Konditorejas izstrādājumi adventes laikam
Līdz ar pirmo adventi nāk arī Ziemassvētku noskaņa. Aizdedziet pirmo svecīti adventes vainagā, uzvāriet kafiju un cienājiet ar garšīgiem konditorejas izstrādājumiem. Gatavojiet jau iepriekš, lai svētku laikā ledusskapis jau būtu piepildīts ar dažādiem našķiem.
Ziemassvētku saldumi
Ziemassvētku saldumiem ir jābūt visu saldummīļu galdā. Liec svētku galdā mājās gatavotas krējuma un īrisa konfektes, pralinē un trifeles.
Saldās Ziemassvētku dāvanas
Visjaukākās dāvanas ir tās, kuras ir pašu rokām gatavotas un prieka pilnas. Un kas gan var būt vēl jaukāks par gardiem saldumiem, Ziemassvētku smalkmaizītēm un vienreizējām marmelādēm?
Ziemassvētku kūkas
Ziemassvētku gardumu gatavošana vienmēr ir ļoti īpašs process. Tā ir īsta miera osta, kur tradīcijas, šķiet, vienmēr ir cieņā.