Sastāvdaļas
4 skābeni āboli
2 olas
200 ml Dansukker baltā smalkā cukura
100 g sviesta vai margarīna
100 ml kviešu miltu
250 ml kokosriekstu skaidiņu
sviests vai margarīns formas ieziešanai
Instrukcijas
Sakarsē krāsni līdz 175 °C. Izkausē taukvielas un ļauj atdzist.
Sakuļ olas un cukuru irdenās putās. Samaisa kopā miltus, kokosriekstu skaidiņu un atdzisušās taukvielas. Pievieno maisījumu olu un cukura putām.
Nomizo un pārgriež uz pusēm ābolus un izņem sēklotnes. Liek ābolu pusītes ieziestajā formā ar izliekto pusi un augšu.
Uzlej virsū mīklu un cep krāsns vidusdaļā apmēram 25 minūtes.
Pasniedz vēsu ar vaniļas saldējumu, vaniļas mērci vai viegli sakultu krējumu.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Piparkūkas
Vai ir kas vēl labāks par svaigi ceptu piparkūku smaržu? Jā, labāka ir vienīgi to garša. Piparkūkas var būt cietas un mīkstas, ar vai bez glazūras, kā mazas formiņas vai kā veselas mājiņas. Izlemiet paši, kādas vēlaties pagatavot.
Ielūdz uz karstvīna svētkiem
Ielūdzot uz karstvīna svētkiem ērti un vienkārši sapulcināsi draugus pirms Ziemassvētkiem. Dažreiz nemaz nevajag daudz, lai radītu patīkamu atmosfēru. Esam izvēlējušies dažas gardas receptes, kas sniegs iedvesmu dzērienu un uzkodu pagatavošanā.
Konditorejas izstrādājumi adventes laikam
Līdz ar pirmo adventi nāk arī Ziemassvētku noskaņa. Aizdedziet pirmo svecīti adventes vainagā, uzvāriet kafiju un cienājiet ar garšīgiem konditorejas izstrādājumiem. Gatavojiet jau iepriekš, lai svētku laikā ledusskapis jau būtu piepildīts ar dažādiem našķiem.
Ziemassvētku saldumi
Ziemassvētku saldumiem ir jābūt visu saldummīļu galdā. Liec svētku galdā mājās gatavotas krējuma un īrisa konfektes, pralinē un trifeles.
Saldās Ziemassvētku dāvanas
Visjaukākās dāvanas ir tās, kuras ir pašu rokām gatavotas un prieka pilnas. Un kas gan var būt vēl jaukāks par gardiem saldumiem, Ziemassvētku smalkmaizītēm un vienreizējām marmelādēm?
Ziemassvētku kūkas
Ziemassvētku gardumu gatavošana vienmēr ir ļoti īpašs process. Tā ir īsta miera osta, kur tradīcijas, šķiet, vienmēr ir cieņā.