Sastāvdaļas
170 g Dansukker smalkā cukura
140 g Dansukker gaišā sīrupa
100 g sviesta
3 g vaniļas cukura
Šķipsniņa sāls
Dekorēšanai
Šokolāde
Sāls pārslas
Instrukcijas
Visas sastāvdaļas katliņā ar biezu pamatni uzkarsē un vāra lēnām 5 minūtes, laiku pa laikam maisot.
Masu izlej uz aukstas paplātes, kas izklāta ar cepampapīru un atdzesē.
Gatavu īrisu salaž gabaliņos.
Šokolādi izkausē ūdens peldē un apmērcē tajā katru gabaliņu līdz pusei. Pārkaisa ar sāls pārslām.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Ziemassvētku sirsniņas
Atrodiet receptes un iedvesmu unikālām Ziemassvētku sirsniņām visiem, kas jums rūp.
Piparkūkas
Vai ir kas vēl labāks par svaigi ceptu piparkūku smaržu? Jā, labāka ir vienīgi to garša. Piparkūkas var būt cietas un mīkstas, ar vai bez glazūras, kā mazas formiņas vai kā veselas mājiņas. Izlemiet paši, kādas vēlaties pagatavot.
Ziemassvētku saldumi
Ziemassvētku saldumiem ir jābūt visu saldummīļu galdā. Liec svētku galdā mājās gatavotas krējuma un īrisa konfektes, pralinē un trifeles.
Saldās Ziemassvētku dāvanas
Visjaukākās dāvanas ir tās, kuras ir pašu rokām gatavotas un prieka pilnas. Un kas gan var būt vēl jaukāks par gardiem saldumiem, Ziemassvētku smalkmaizītēm un vienreizējām marmelādēm?
Ziemassvētku kūkas
Ziemassvētku gardumu gatavošana vienmēr ir ļoti īpašs process. Tā ir īsta miera osta, kur tradīcijas, šķiet, vienmēr ir cieņā.
Ziemassvētku dzērieni
Kad aiz loga pūš saltie ziemas, nekas nav patīkamāk, kā ierausties dīvānā ar karstas kafijas vai tējas tasi rokās. Izbaudiet to, piekožot klāt sieru un kraukšķīgu maizi vai arī grauzdētus riekstus.