Želejas cukurs "Multi"

Īpaši smalks cukurs, kura sastāvā ir recinātāji - karagināns un baltās akācijas sveķi, līdz ar to produkts ir piemērots arī veģetāriešiem. Ar želejas cukuru Multi ātri un ērti pagatavosiet želeju augļu tortēm, desertiem, smalkmaizītēm un gaļas ēdieniem. Želejas cukurs ir piemērots arī piena produktu saldo ēdienu pagatavošanai, kā arī kivi un ananāsu glazēšanai.

Iepakojumā 370 g.

Želejas cukur Multi mērvienības:
1 dl = aptuveni 95 g

100 g produkta uzturvērtība

Enerģētiskā vērtība 1687 kJ/397 kcal
Tauki 0 g
- no tiem piesātinātās taukskābes 0 g
Ogļhidrāti 99 g
- no tiem cukuri 99 g
Olbaltumvielas 0 g
Sāls 0,02 g


Panna Cotta deserta pamata recepte
90 g želejas cukura Multi sajauc ar 300 – 400 ml saldā krējuma. Var pievienot garšvielas pēc vēlēšanās, piemēram, 1 ēdamkaroti kakao, 1 tējkaroti vaniļas cukura vai 1 tējkaroti šķīstošās kafijas. Masu uzvāra un vāra pusminūti, tikai lai cukurs izšķīst. Pēc tam salej trauciņos un ļauj atdzist istabas temperatūrā. Ledusskapī ievieto pēc tam, kad deserts jau ir sastindzis.
*karsto masu var pārliet arī pār trauciņos saliktām ogām vai augļiem (var izmantot arī saldētas ogas nelielos apjomos, lai karstā masa tās spēj atlaidināt).

Recepte želejas glazūras pagatavošanai
90 g želejas cukura Multi sajauc ar 100 – 150 ml ūdens, uzvāra un ļauj vārīties apmēram pusminūti. Dažas minūtes istabas temperatūrā masu atdzesē. Pirms masa pilnībā sastingusi, pārklāj ogas vai augļus, vispirms plānā kārtā, pēc tam vēlreiz biezā kārtā.

Panna Cotta receptes ar ogām video iedvesmai

Ziemassvētku sirsniņas

Ziemassvētku sirsniņas

Atrodiet receptes un iedvesmu unikālām Ziemassvētku sirsniņām visiem, kas jums rūp.

Piparkūku siltumnīca

Piparkūkas

Vai ir kas vēl labāks par svaigi ceptu piparkūku smaržu? Jā, labāka ir vienīgi to garša. Piparkūkas var būt cietas un mīkstas, ar vai bez glazūras, kā mazas formiņas vai kā veselas mājiņas. Izlemiet paši, kādas vēlaties pagatavot.

Ziemassvētku saldumi

Ziemassvētku saldumi

Ziemassvētku saldumiem ir jābūt visu saldummīļu galdā. Liec svētku galdā mājās gatavotas krējuma un īrisa konfektes, pralinē un trifeles.

Braunija maisījums burciņā

Saldās Ziemassvētku dāvanas

Visjaukākās dāvanas ir tās, kuras ir pašu rokām gatavotas un prieka pilnas. Un kas gan var būt vēl jaukāks par gardiem saldumiem, Ziemassvētku smalkmaizītēm un vienreizējām marmelādēm?

Pasaku šokolādes kūka

Ziemassvētku kūkas

Ziemassvētku gardumu gatavošana vienmēr ir ļoti īpašs process. Tā ir īsta miera osta, kur tradīcijas, šķiet, vienmēr ir cieņā.

Dzēriens “Ziemas pasaka”

Ziemassvētku dzērieni

Kad aiz loga pūš saltie ziemas, nekas nav patīkamāk, kā ierausties dīvānā ar karstas kafijas vai tējas tasi rokās. Izbaudiet to, piekožot klāt sieru un kraukšķīgu maizi vai arī grauzdētus riekstus.