Farīna cukurs

Farīna cukurs ir baltā cukura un cukurniedru sīrupa sajaukums. To izmanto, piemēram, pie Īru kafijas vai Mojito kokteiļa, pārkaisot saldo biezpienu vai pārslas, gaļas glazēšanai, kūku dekorēšanai, cepumu pagatavošanai un daudzās citās receptēs garšas bagātināšanai. Farīna cukurs ir piemērots pievienot dažādu ēdienu gatavošanas procesā, bet viegli pikantais neparastais aromāts labi sader, piemēram, ar etniskiem ēdieniem. Tas piešķir ēdienam lielisku garšu un krāsu. Iepakojumā 500 g.

Farīna cukura mērvienības
100 ml = aptuveni 75 g
1 ēdamkarote = aptuveni 13 g
1 tējkarote = aptuveni 4 g

100 g produkta uzturvērtība

Enerģētiskā vērtība 1655 kJ/389 kcal
Tauki 0 g
- no tiem piesātinātās taukskābes 0 g
Ogļhidrāti 97 g
- no tiem cukuri 96 g
Olbaltumvielas 0 g
Sāls 0,11 g


Padomi

- Farīna cukuru ieteicams uzglabāt cieši noslēgtā traukā, ledusskapī, lai saglabātu mitrumu. Tas ir mitrs cukurs, kas nepareizas uzglabāšanas rezultātā var izžūt (Farīna cukurs ir baltā cukurbiešu cukura un cukurniedru sīrupa sajaukums). Ja mitrums no produkta iztvaiko, cukurs izžūst un sacietē. To var novērst, cukura pakā uz laiciņu ieliekot gabaliņu kartupeļa vai tīru, mitru virtuves dvieli. Ja cukurs ir kļuvis ļoti ciets, šī procedūra ir jāatkārto vairākas reizes.

- Cepot panētu zivi, pirms panēšanas rīvmaizei ieteicams pievienot mazliet Farīna cukura, kas produktam piešķirs svaigu, aizraujošu garšu.

- Cepot šokolādes kūku, ieteicams, aizvietot daļu baltā cukura ar daļu Farīna cukura, kas bagātinās šokolādes kūkas garšu.

Lieldienu šokolādes krēms Rocky Road

Lieldienu saldumi

Šeit atradīsi gan konditorejas izstrādājumus, konfektes un desertus priecīgai Lieldienu svinēšanai.

Amerikāņu skaistuma kūka

Burvīgā šokolāde

Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.

Grezna pankūku torte ar banānu pildījumu

Pankūkas

Bērniem garšo pankūkas. Protams, arī pieaugušajiem tās garšo. Pankūkas lieliski noder gan līdzņemšanai ceļā, gan kā uzkoda, vēlās brokastis vai saldais ēdiens. Turklāt tās ir iespējams pasniegt kopā ar dažādām gardām piedevām. Pamēģiniet tās nedaudz pārliet ar Dansukker zeltainais cukura sīrupu.

Blondīnes ar ērkšķogu marmelādi

Cepsim plātsmaizes pašas

Cept plātsmaizes ir vienkārši un praktiski, turklāt viss būs pašas pagatavots. Īsti laikā, ja plānojat rīkot viesības vai ielūgt kolēģus uz kafijas pauzi.

Apelsīnu marmelāde

Citrusaugļu laiks

Kas gan ir labāks par rīta sākumu, uz maizes uzziežot pašgatavotu marmelādi? Lai par iedvesmu kalpo šīs sezonas citrusaugļi!

Kokosriekstu un karameļu popkorns

Piektdienas atpūtas vakars

Piektdiena, iespējams, ir nedēļas labākā diena, un piektdienas atpūtas vakars ir labākais veids, kā nosvinēt darba nedēļas noslēgumu. Mums ir receptes tavam piektdienas atpūtas vakaram.