Visas mūsu
receptes
Konservēti čili pipari
Marinētas bietes
Šādi sagatavotas sarkanās bietes būs koša un pikanta piedeva...
Marinēts sarkanais kāposts
Sarkanā kāposta krāsa lielisku saglabājas marinādē un izrotā...
Cūkgaļas marināde
Sparģeļi ar Parmas šķiņķi
Klasiska marināde cūkgaļas kakla karbonādes šašlikam
Rabarberu čatnijs
Kazas siera un biešu uzkodiņa
Marinēti vasaras dārzeņi
Košs un krāsains dārzeņu maisījums kā piemiņa no bagātīgā ru...
3 diennakšu gurķi
"Fiksie" gurķīši - vienmēr pa rokai, kad vasaras darbi dzen ...
Spinātu un zemeņu salāti
Krāsnī ceptas sarkanās bietes ar fetas sieru
Marinēti sīpoli
Dekoratīva un saldi pikanta piedeva gaļas ēdieniem, kas izro...
Marinēti ķirbji ar cidoniju sīrupu
"Viltotie ananāsi" pazīstami kopš laikiem, kad eksotiskie au...
Brušeta ar marinētām garnelēm
Vasaras čatnijs
Lieliski pikantie salāti no tomātiem un ķiršiem. Dūmakaino a...
Marinēti kabači
Marinēti ķiršu tomātiņi
Mazie ķiršu tomātiņi ir dekoratīvi un ļoti gardi. Tāda burci...
Paštaisīta čili mērce
Plūmju čatnijs
Ķiplokugurķīši
Marinēti citroni
Bumbieru un siera salāti
Jāņu siers
Aprikozes ķimeņu vietā ir šī siera īpašā "odziņa"! Vienkārši...
Sarkano sīpolu un čili marināde
Marinēti sarkanie sīpoli un čili ir ļoti garda piedeva vairu...
Tomātu čatnijs
Marinēti gurķi
"Fiksie" gurķīši, kuriem nepieciešama tikai viena stunda, la...
Paprikas ievārījums
Pikants paprikas ievārījums būs lieliska piedeva gaļas ēdien...
Bumbieru un mango čatnijs
Čatnijs jeb, kā kādreiz to sauca, "vīriešu zapte" ir saldi p...
Aukstā laša torte
Tomātu tarte
Piparu un sīpolu čatnijs
Uz iesma cepta vistas fileja ar pupiņu salātiem
Brūklenes ar džinu
Biešu relišs
36 no 55 receptes