Sastāvdaļas
1 kg gurķu
25 g dzelteno sinepju sēklu
Garšvielas
3-4 diļļu zariņi vai 2 viendaiviņas ķiploki un 2 svaigi čili pipari
Marinādei
400 ml etiķa
100 ml ūdens
450 g Dansukker baltā smalkā cukura
100 g sāls
2 g balto piparu graudu
Instrukcijas
Gurķus rūpīgi nomazgā un sagriež 1 cm biezās šķēlēs. Ķiplokus nomizo un sagriež uz pusēm. Čili un dilles nomazgā. Burkās kārtām liek sinepju sēklas un dilles vai ķiplokus un čili piparus ar gurķiem. Marinādes sastāvdaļas katliņā uzvāra. Pārlej pāri gurķiem un novieto vēsumā. Var pasniegt pēc trīs dienām.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Kūkas vasaras svinībām un svētkiem
Pienācis laiks izlaidumam, mācību gada beigām, Jāņiem vai citiem vasaras svētkiem? Šeit atradīsi iedvesmojošas kūku receptes pavasara un vasaras ballītei!
Rabarberu laiks
Rabarberu pīrāgs ir klasisks gardums, taču kāpēc gan nepamēģināt pagatavot rabarberu smalkmaizītes vai rabarberu kompotu?
Pagatavo saldējumu
Kāpēc gan pirkt saldējumu, ja to var pagatavot pats! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās saldējuma receptes, bet tu, protams, vari eksperimentēt arī ar savām iemīļotākajām receptēm!
Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus
Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.
Kafijas pauze saulē
Uzklāj galdu kafijas pauzei pavasara saulītē! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās receptes, kā pagatavot smalkmaizītes brīnišķīgai pēcpusdienai uz balkona, parkā vai dārzā.
Burvīgā šokolāde
Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.