Sastāvdaļas
20 zaļie čili pipari
20 sarkanie čili pipari
800 ml ūdens
200 g Dansukker smalkā cukura
150–200 ml galda etiķa
50 g sāls
Instrukcijas
Čili piparus liek verdošā ūdenī un karsē 5–15 minūtes. Ilgāks karsēšanas laiks dod maigāku garšu. Nolej ūdeni. Ūdenī sajauc etiķa, cukuru un sāli un uzvāra. Pievieno blanšētos čili piparus un karsē zem vāka 5–15 minūtes. Salej siltās, tīrās burkās. Pārlej ar maisījumu un noslēdz burkas. Glabā ledusskapī. Lieliski garšo ar hamburgeriem, kebabiem vai gaļas sautējumiem.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Kūkas vasaras svinībām un svētkiem
Pienācis laiks izlaidumam, mācību gada beigām, Jāņiem vai citiem vasaras svētkiem? Šeit atradīsi iedvesmojošas kūku receptes pavasara un vasaras ballītei!
Rabarberu laiks
Rabarberu pīrāgs ir klasisks gardums, taču kāpēc gan nepamēģināt pagatavot rabarberu smalkmaizītes vai rabarberu kompotu?
Pagatavo saldējumu
Kāpēc gan pirkt saldējumu, ja to var pagatavot pats! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās saldējuma receptes, bet tu, protams, vari eksperimentēt arī ar savām iemīļotākajām receptēm!
Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus
Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.
Kafijas pauze saulē
Uzklāj galdu kafijas pauzei pavasara saulītē! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās receptes, kā pagatavot smalkmaizītes brīnišķīgai pēcpusdienai uz balkona, parkā vai dārzā.
Burvīgā šokolāde
Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.