Sastāvdaļas
2 kg ekoloģiski audzētu citronu
1000 ml ūdens
100 g jūras sāls
500 ml baltvīna etiķa
200 g Dansukker baltā cukura
2 lauru lapas
1 kanēļa standziņa
3 ķiploka daiviņas
1tējkar. melno piparu graudu
Instrukcijas
Citronus rūpīgi nomazgā un saliek izmazgātās, sterilizētās burkās. Visas marinādes sastāvdaļas katliņā uzvāra, pārlej citroniem un burkas aizvāko. Uzglabā vēsā vietā vismaz 4 nedēļas pirms pasniegšanas.
Citronus var arī sagriezt 4 daļās vai šķēlēs. Šādā veidā tie gūs gatavi ēšanai jau pēc 1 vai 2 nedēļām.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Kūkas vasaras svinībām un svētkiem
Pienācis laiks izlaidumam, mācību gada beigām, Jāņiem vai citiem vasaras svētkiem? Šeit atradīsi iedvesmojošas kūku receptes pavasara un vasaras ballītei!
Rabarberu laiks
Rabarberu pīrāgs ir klasisks gardums, taču kāpēc gan nepamēģināt pagatavot rabarberu smalkmaizītes vai rabarberu kompotu?
Pagatavo saldējumu
Kāpēc gan pirkt saldējumu, ja to var pagatavot pats! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās saldējuma receptes, bet tu, protams, vari eksperimentēt arī ar savām iemīļotākajām receptēm!
Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus
Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.
Kafijas pauze saulē
Uzklāj galdu kafijas pauzei pavasara saulītē! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās receptes, kā pagatavot smalkmaizītes brīnišķīgai pēcpusdienai uz balkona, parkā vai dārzā.
Burvīgā šokolāde
Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.